Vie01282022

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

La Unión Musical de Moncada celebra Santa Cecilia

wceci19unioGONZÁLEZ.M, MONTERDE.V

La Unión Musical de Moncada ha programado diferentes actividades para celebrar Santa Cecilia. Desde el sábado 9 hasta el domingo 24 de noviembre se realizaran actividades relacionadas con la música en diferentes espacios de la localidad. 

Leer más...

El Tierno ganador de Consumópolis 14

El IES se alza con todos los premios de la categoría de primer ciclo

Consum14El 5 de Junio se entregaron los premios Consumopolis en su décimocuarta edición. El acto tuvo lugar en el centro cultural de Moncada donde acudieron todos los centros ganadores : el IES Tierno Galvan, el IES El Cid València,el IES Isabel de Villena, Colegio Palma de Paterna, otro colegio público de València y el ies Sorts de la Mar de Dénia

Leer más...

II Jornades de Portes Obertes al jaciment ibèric d’El Tòs Pelat


wtospelat2L’Ajuntament de Moncada, a través del Museu Arqueològic Municipal, ha organitzat per al pròxim dissabte 1 i diumenge 2 de desembre una sèrie d’activitats dins la celebració de les segones Jornades de Portes Obertes del Tòs Pelat.

Leer más...

Presentació del poemari a Frec de pell

wpoemariPURAEl pròxim 5 d’abril es presentarà el nou poemari de Pura Peris amb erl títol de A frcc de pell. L’obra està il·lustrada per Mayne Cebrian i Pepa Arróniz. L’acte tindrà lloc a les 6:30 a l’Antiga Cambra Agrària de Montcada situada en el carrer Benlliure, 7. L’acte està organitzat pel Col·lectiu de Dones de Montcada.

L’IES es conciència contra la violència de gènere

25 NOVIEMBRElipdub CFGS Promoció Igualtat

Arriba el 25 de novembre, Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona, l’IES Tierno Galvan ha preparat diverses activitats per visibilitzar aquesta xacra social i denunciar les situacions d’injustícia i de violència a què són sotmeses les dones.

Leer más...