Sáb12042021

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat

Pactem Nord impulsa sis aules Aules de suport informàtic per a l'ocupació

pactemmmm1El Consorci Pactem Nord ha ficat en funcionament sis aules a l'Horta Nord on les persones interessades poden gestionar a l'instant qualsevol tràmit relacionat amb l'ocupació i les noves tecnologies. En aquests espais, anomenats Aules de suport informàtic per a l'ocupació, es troben de forma permanent professionals de Pactem Nord que ajuden els usuaris/es dels ordinadors sobre qualsevol dubte relacionat amb l'ocupació i el món 2.0.

Les aules, d'ús gratuït i obertes a tota la ciutadania de l'Horta Nord, se situen estratègicamentper a donar la major cobertura possible des de aquests ajuntaments: Albalat dels Sorells, El Puig de Santa Maria, Montcada, Alboraia, Puçol i Tavernes Blanques. Totes estan equipades amb diferents equips informàtics i connexió a internet on les persones poden realitzar qualsevol tràmit respecte a l'ocupació.

Leer más...

El Tierno presenta a las asociaciones su proyecto “Escuela Creativas”

wpresentapedrasJueves 2 de marzo de 2017.- Ayer el IES Tierno Galván de Moncada presentó el proyecto que ha servido para ser seleccionado dentro del programa “Escuelas Creativas” que dirige el famoso cocinero Ferrán Adrià y que patrocina Fundación Telefónica. La presentación se realizó en la Cafetería del Instituto y al acto acudieron representantes de las asociaciones culturales y sociales de Moncada, así como representantes del mundo empresarial, del Comercio y de las instituciones locales.

Durante la presentación se proyectaron vídeos tanto del programa “Escuelas Creativas” como de la experiencia del equipo de profesores del centro que acudió el pasado mes de febrero a Barcelona al eBullylab donde se realizó la presentación y acogida a los 19 centros seleccionados por el equipo de Adrià.

Leer más...

Jornada de donació de sang a l’IES Tierno Galván

donaciodsangBLAY.N/GOYENA.J

El dia 7 de febrer  a l’IES Tierno Galván es va realitzar una jornada de donació de sang. Entre el torn del matí i de la vesprada van fer un total de 53 donants. En el torn del matí es va duplicar el nombre de donants respecte als anys anteriors. A la vesprada, però es va veure reduït a la mitat el nombre de donants respecte l’any anterior.

Leer más...

El Tierno presenta el repte “Tota pedra fa sentir”

wpedres

L’IES Tierno Galván presenta a la Comunitat educativa el repte “Tota pedra fa sentir”. El centre vol aconseguir pintar les pedres instal·lades en una zona del pati de “quasi mil metres quadrats”. Aquest és un dels tres reptes que presentà el projecte que lidera Ferran Adrià dins de la Fundació Telefónica. Un dels elements de difusió és el vídeo. (Veure vídeo).

Leer más...

Primera reunió amb els tècnis de l'Ajuntament per a estudiar les propostes veïnals

wtenicMoncada, gener de 2017.- L’empresa encarregada de dur a terme el procés de participació a Moncada es va reunir, el passat divendres 20 de gener, amb el regidor de Participació, Manolo García, i amb els tècnics de les diferents àrees que hi ha al Consistori per a abordar la viabilitat de les demandes veïnals recollides en els tallers realitzats amb els diferents col·lectius del poble.

A l’encontre es van establir les dades en les quals es treballarà individualment amb cada sector i es va plantejar la necessitat de fer grups transversals, ja que hi ha aspectes que afecten a més d'un departament. També es va manifestar la voluntat de trobar solucions per als problemes que els veïns i veïnes han identificat, com són millora de l’enllumenat públic, la creació de zones verdes o la cessió d’espais per als joves.

Leer más...

Moncada celebra San Antoni

wsantantoni17El cap de setmana del 28 i 29 de gener es va celebrar la festivitat de Sant Antoni a la població de Moncada. Un dels esdeveniments més populars és la benedicció del animals, que va tindre lloc a les 12 del migdia a la porta de l'església de Sant Jaume. (Veure vídeo).

Leer más...

Les mascotes ompliran de nou el carrer Major de Moncada

wsantantoni15Els pròxims 28 i 29 de gener se celebra a Moncada la festivitat de Sant Antoni. Al llarg del cap de setmana el veïnat de la població podrà gaudir de diferents actes.

Leer más...

El Tierno entre los 19 centros seleccionados en el programa “Escuelas creativas” de Ferran Adrià

01w centrosLas ‘Escuelas Creativas’ de Adrià aterrizan en 19 centros. El comité de expertos de la nueva iniciativa de Fundación Telefónica ha seleccionado 19 proyectos para empezar a implantar el nuevo método educativo basado en la innovación y la creatividad de Ferran Adrià.

Las ‘Escuelas Creativas’ de Ferran Adrià aterrizan ya en los colegios. Tras la fase de inscripción, comienza un proceso de transformación educativa en la que estos 19 centros seleccionados tendrán una participación más activa: disfrutarán de encuentros con profesionales de diversos ámbitos, tendrán un seguimiento más cercano por parte de los tutores y dispondrán de un kit de material educativo diseñado específicamente para ellos.  El reto: transformar su centro educativo a través del método con el que Ferran Adrià revolucionó la gastronomía.

Leer más...

Pactem Nord presenta nuevos proyectos para potenciar la promoción económica

pactem N 1El Consorcio Pactem Nord ha aprobado el presupuesto para el ejercicio 2017 con la presentación de nuevos proyectos. El Consejo Rector celebrado en Burjassot en diciembre, presidido por Rafa García, revisó los nuevos proyectos en los que la Secretaría Técnica de la entidad ha venido trabajando en 2016. De entre los nuevos proyectos, cabe destacar el proyecto experimental de Pactos Territoriales de Empleo, presentado recientemente al SERVEF, que contempla diversas líneas de trabajo entre las que destacan una campaña integrada de comunicación para potenciar la corresponsabiliad social en el territorio a través de la mejora del mercado de trabajo y la puesta en marcha de una red comarcal de aulas de informáticas, de horario y contenidos flexibles, a disposición de las personas desempleadas con las que viene trabajando Pactem Nord.

Leer más...