Sáb05152021

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada

Compromís qualifica de “medinada” la suspensió de l’últim ple municipal

cristina nogueraComunicat de Compromís Montcada després de la suspensió del Ple del 31 de Març 2016.


Per a nosaltres l'actuació de l'equip de govern fou irrespectuosa, desmesurada i orquestrada al to de la política més vella i pastosa. Per això, volem des de Compromís fer constar el següent:

1.-L'equip de govern (PSOE, Guanyem i Acord Ciutadà), fent el que podríem qualificar de "medinada", va rebentar el Ple de manera assajada, preparada i mentint els veïns i veïnes ja que disfressat d'una aparent espontaneïtat, tot el que es digué, des de la primera fins a l´última paraula estava perfectament filat, estructurat I fins I tot redactat.

Leer más...

Unanimitat en el ple per a limitar la circulació de bicicletes per sendes forestals

plenoL'últim ple ordinari de la legislatura també va resultar el més curt. Després de l'aprovació de l'acta anterior els grups van acordar "dejar sobre la mesa" els dos primers punts de l'orde del dia. D'esta manera només es va tractar un punt referent a la circulació de bicicletes per sendes forestales" per a passar a precs i preguntes. (Veure vídeo)

Prèviament s'havia realitzat el sorteig de la composició de les meses electorals. Tots els grups van aprovar per unanimitat limitar a la circulació de les bicicletes establint en el reglament que: A) No està permesa la circulació camp "a través".

Leer más...

El ple de gener finalitza amb desacord en dos punts, unanimitat en una moció i dos punts posposats

wple281015MARCO.I

L’apartat de precs i preguntes va finalitzar amb l’expulsió d’una regidora dels PSPV l’abandonament del ple de tot el grup socialista

El ple ordinari que es va celebrar el dia 28 de gener de 2015 va tenir els següents punts: després de aprovar l’acta de la sessió anterior, (07/01/2015) van passar a debatre sobre el nomenament dels nous vocals en el consell escolar municipal. (Veure vídeo)

Leer más...

La oposición denuncia “ocultismo” sobre las cuentas generales del ayuntamiento

wportavoces2Los tres partidos de la oposición han elaborado un comunicado conjunto al respecto

El cuarto punto del orden del día del pleno de febrero del Ayuntamiento de Moncada recogía una propuesta presentada por los tres grupos de la oposición: la tramitación de las cuentas generales del consistorio, que no han sido presentadas desde el año 2011. El Partido Popular votó en contra de esta moción.

Leer más...

El primer ple de l’any finalitza sense aprovar-se cap moció

wple70115De les tres mocions que va presentar el PSPV, una va quedar posposada i les altres van ser rebutjades.

El dia 7 de gener de 2015 es va celebrar la sessió ordinària de l'Ajuntament Ple de desembre que va tindre lloc al Saló de Sessions de la Casa Consistorial a les 20:00h, una sessió que corresponia al mes de desembre però que es va celebrar el mes de gener a causa de les festes de Nadal. (Veure vídeo).

Leer más...

El pleno debate la forma de presentar las cuentas generales pendientes desde el 2011

wplenitoEl pasado miércoles día 25 de febrero, en el pleno ordinario, la oposición (PSPV, Compromís, EUPV) presentó una moción en la que se demandaba la presentación al pleno de las cuentas generales del Ayuntamiento de Moncada ´de los ejercicios 2011, 2012 y 2013 que siguen pendientes de presentación al pleno y de aprobación por el mismo. (Ver video)

Leer más...

PP i PSOE aproven refinançar el deute de Moncada

wplenoextra142n PQPI

Amb els vots a favor del grup popular i del PSOE, l'abstenció de Compromís i el vot en contra d'EUPV es van aprovar en el ple extraordinari del 13 de novembre les adjudicacions de dos préstecs (d'1.051.642,74€ i de 2.412.386,41€) amb les entitats bancàries BBVA i Caixa Popular, respectivament.(Veure vídeo)

Leer más...

La petició d’un minut de silenci fa suspendre momentàniament el ple municipal

welcaloretAl ple ordinari que va tindre lloc el dimecres 25 de febrer, la portaveu de Compromís, Cristina Noguera, demana un minut de silenci “en contra de l’atemptat que l’alcaldessa Rita Barberà va fer contra la nostra llengua valenciana” el dia de la Crida de les Falles. Els membres de l’oposició i part dels assistents van alçar-se i la Presidència del ple va considerar que “això no és cap atemptat i que es va disculpar”. (Veure vídeo).

Leer más...

Francisco Castro del Toro substituïx el regidor Luis Botella de las Heras

wcastrourbanismo2nPQPI

Al ple ordinari celebrat el 29 d'Octubre va prendre possessió con a regidor el Sr. Francisco Castro del Toro en substitució del Sr. Luis Botella De Las Heras que renuncià al càrrec el passat mes d'agost. A partir d'ara Castro serà titular del Partit Popular a les comissions d'Ordenació del Territori, Infraestructures i Obres Públiques, entre altres funcions.

Leer más...