Sáb12042021

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Plens municipals

Moncada reclama la gratuïtat de la AP-7 i insta al Govern a no prorrogar la seva explotació privada

wAP7El dijous passat tots el grups polìtics de l’ajuntament de Moncada aprovaren un manifest a través del qual se insta a Govern d’Espanya a:

No realitzar nous tràmits normatius i administratius que permeten una nova pròrroga de la gestió de l'AP-7 i garantir la seua gratuïtat una vegada extingit el contracte de concessió, i que es manifeste de manera clara i taxativa que el Govern no prorrogarà l'explotació privada de l'AP-7 en cap concepte.

Leer más...

La bandera tricolor ondea en el balcón del ayuntamiento de Moncada

wtricolorHoy 14 de abril, el tripartito ha decidido conmemorar el 80 aniversario de la II República  y para ello ha colocado en el balcón central del ayuntamiento la bandera tricolor. Cabe destacar que también hoy se retoma el pleno municipal que se suspendió el 31 marzo.

Leer más...

Unanimitat en el ple per a limitar la circulació de bicicletes per sendes forestals

plenoL'últim ple ordinari de la legislatura també va resultar el més curt. Després de l'aprovació de l'acta anterior els grups van acordar "dejar sobre la mesa" els dos primers punts de l'orde del dia. D'esta manera només es va tractar un punt referent a la circulació de bicicletes per sendes forestales" per a passar a precs i preguntes. (Veure vídeo)

Prèviament s'havia realitzat el sorteig de la composició de les meses electorals. Tots els grups van aprovar per unanimitat limitar a la circulació de les bicicletes establint en el reglament que: A) No està permesa la circulació camp "a través".

Leer más...

Compromís qualifica de “medinada” la suspensió de l’últim ple municipal

cristina nogueraComunicat de Compromís Montcada després de la suspensió del Ple del 31 de Març 2016.


Per a nosaltres l'actuació de l'equip de govern fou irrespectuosa, desmesurada i orquestrada al to de la política més vella i pastosa. Per això, volem des de Compromís fer constar el següent:

1.-L'equip de govern (PSOE, Guanyem i Acord Ciutadà), fent el que podríem qualificar de "medinada", va rebentar el Ple de manera assajada, preparada i mentint els veïns i veïnes ja que disfressat d'una aparent espontaneïtat, tot el que es digué, des de la primera fins a l´última paraula estava perfectament filat, estructurat I fins I tot redactat.

Leer más...

La oposición denuncia “ocultismo” sobre las cuentas generales del ayuntamiento

wportavoces2Los tres partidos de la oposición han elaborado un comunicado conjunto al respecto

El cuarto punto del orden del día del pleno de febrero del Ayuntamiento de Moncada recogía una propuesta presentada por los tres grupos de la oposición: la tramitación de las cuentas generales del consistorio, que no han sido presentadas desde el año 2011. El Partido Popular votó en contra de esta moción.

Leer más...