Sáb12042021

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Corporació Municipal Un ventall d’activitats per millorar el benestar dels majors a Moncada

Un ventall d’activitats per millorar el benestar dels majors a Moncada

wBaile mayores

Des de la Regidoria de Sanitat de Moncada es promouen nombroses activitats per als majors del municipi que disfruten durant tot l'any.

Destaquen les activitats físiques, les cognitives i les socials. Entre les activitats físiques trobem classes de gerogimnasia, Chi Kung, zumba, balls de saló, gimnàstica i ball en grup. Dins de les activitats cognitives es realitzen tallers de memòria, tallers de dibuix i pintura, tallers d'informàtica i classes de teatre. A més, diàriament es practiquen moltes activitats socials en el Centre de Majors de Moncada amb múltiples jocs de taula i diferents activitats lúdiques. Tres dies a la setmana es realitzen tallers d'artesania i d'estimulació cognitiva per a persones amb alguna malaltia mental crònica.

Les activitats es practiquen en diferents llocs del municipi, entre els que es troben el Centre de Majors de Moncada, el Centre Esportiu, la Seu d'Ames de Casa Tyrius, el Centre de Majors de Benagéber o l'AMFISEP de Moncada.

És important destacar que este tipus d'activitats tenen un efecte molt beneficiós per a la salut i el benestar psicològic de les persones majors. Milloren l'estat d'ànim, ajuden a disminuir el sentiment de soledat, a mantindre les capacitats cognitives i motores o a augmentar l'autoestima, entre altres.