Sáb05152021

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat Amun Montcada contra el TTIP

Amun Montcada contra el TTIP

wActes denúncia del TTIP

El darrer cap de setmana van tindre lloc a Montcada diversos actes de denúncia del TTIP'(Associació Transatlàntica pel Comerç i la Inversió, en anglès Transatlantic Trade and Investment Partnership ) organitzats per A.Mun Montcada, amb l'objectiu de, per una banda, mantenir l’activitat al carrer, fora de les institucions i, per una altra, informar i formar el col.lectiu de ciutadans i ciutadanes.

 

Dissabte 24 d’octubre, a l'antic escorxador, es va realitzar la xerrada que portava per títol "Els drets que perdem amb el TTIP", dintre del cicle Opressors i oprimides. El ponent fou Daniel Geffner, parlamentari de les Corts valencianes per Podemos. Durant la xerrada es van explicar i denunciar les diferents conseqüències que el TTIP tindrà sobre les vides de la ciutadania: precarització laboral, privatitzacions, inseguretat alimentària... Finalment hi hagué un debat on, els més de 60 assistents, plantejaren qüestions i les seues opinions.
Algunes de les propostes que s'hi apuntaren foren l'aprovació de mocions contra el TTIP, que ben prompte presentarà A.MUN al ple de l'Ajuntament de Montcada.