Sáb09212019

Última actualizaciónJue, 06 Jun 2019 11am

Back Está aquí: Inicio

La Unió Musical de Moncada celebra el 35 aniversari al Palau de la Música de València

 

wUnió Musical MoncadaLa Unió musical de Moncada celebra el 35 aniversari amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València, diumenge 25 d'octubre del 2015, a les 11:30 hores. Hi actuaran les principals agrupacions de la societat com a mostra del treball realitzat al llarg d'aquests anys i comptaran amb la col·laboració de societats amigues.

Leer más...

AEMON distingue con un premio Nou Muses a la empresa naquerana Ramón Garrido

wnou muses 2015La Asociación Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca y Nàquera (AEMON) celebró el pasado viernes 16 la XIII edición de los premios Nou Muses en el Restaurante La Noria, coincidiendo con su 15 aniversario. Más de 120 personas se dieron cita en el evento que celebran anualmente las empresas de las tres localidades, que estuvieron acompañadas por numerosas autoridades, entre ellas el alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, y el concejal de Comercio, Rafa Clausí.

Leer más...

Fira de la Música a Moncada

wunionDiumenge 27 de setembre Montcada va celebrar la Fira de l´Escola De Música a càrrec de la Unió Musical del poble . L'acte va tenir lloc a l'Avinguda de la Mediterrània amb motiu de l´ intercanvi de programes musicals on van participar-hi dues bandes juvenils.

Leer más...

L'alumnat de segon d'Electricitat visita el Cap i Casal

Una visita carregada d’història i tradicions del nostre Poble

wvisita als palausEl passat dijous 8 d’octubre de 2015 —vespra del dia de la Comunitat Valenciana—,l’alumnat de segon curs del CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques de l’IES Moncada van fer una visita a alguns dels palaus, museus i monuments més emblemàtics de la ciutat de València dintre de les activitats anomenades “Nou dies per al 9 d’Octubre”. Una ocasió extraordinària per a conéixer de primera mà part del patrimoni arquitectònic i historicoartístic del poble valencià.

Leer más...

Jordi Tormo presenta la seua obra sobre Ovidi Montllor

wimatge acte ovidiL’escriptor alcoià Jordi Tormo va presentar ahir a l’Ateneu de Moncada el llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, amb pròleg de Feliu Ventura. En acabar la presentació, el públic va assistir a un recital de poemes del prolífic artista.

L’esdeveniment s’emmarca dins els nombrosos actes que se celebren enguany arreu del territori valencià per tal de commemorar el 20è aniversari de la mort d’Ovidi Montllor (Alcoi, 1942- Barcelona, 1995). Cantant, actor, músic, poeta i, en definitiva, un genial creador que va ser membre actiu i destacat dels moviments populars que reviscolaren la cultura i les lletres valencianes.

Leer más...