Mié05222019

Última actualizaciónJue, 04 Abr 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

I Exposició d’artistes moncadenses a Alfara

wartistes AlfaraHERVÁS. M / MONTES.D

Des del 21 al 28 de setembre va tindre lloc la primera Exposició De L’art I La Cultura de Montcada. Trenta-tres artistes de diferents disciplines van ser els protagonistes d'aquesta setmana a la Sala d'Exposicions del Palau de la Senyoria d'Alfara del Patriarca. Amb el fil conductor de l'Art i la Cultura l'exposició contemplà diferents especialitats com la música, l'escultura, la dansa, poesia o pintura.

Leer más...

El barrio del Pilar celebra sus fiestas

wbarrio pilarDE LA ENCARNACION.A / NAVARRO.A

El pasado dia 9 de Octubre al barrio del Pilar dio comienzo al inicio de sus fiestas con una merienda y una actuación musical en la Plaza del Pilar.

Mañana continuaran con la celebración de una misa a las 19:30h en la  parroquia de san Isidro del Labrador y más tarde, harán el recorrido habitual de la virgen del Pilar. Seguidamente, tendrá lugar la cena de los clavarios con una ”tortilla gigante”. Más tarde habrá una actuación de “THE BLISTERS” y el día finalizará con una discomóvil.

Leer más...

El IES participa en las charlas de concienciación sobre el reciclaje

mediambientDurante las dos próximas jornadas los alumnos de primero de la ESO asistirán a unas charlas para concienciar sobre la necesidad de reciclar. La encargada de dar la charla ha sido la técnica de medioambiente del ayuntamiento de Moncada Eva Gibaja.

Leer más...

L’Espill arriba a Moncada

wespillCANO.D

Hui 4 de octubre al Centre Cultural Blasco Ibáñez de Moncada la companyia Teatre Crit interpretarà l’obra de teatre l’Espill. L’obra s’interpretarà a les 20:00 amb la col·laboració de l’ajuntament de Moncada.L’entrada serà gratuïta fins que s’òmpliga l’aforament.

Leer más...

Una alumna de El Tierno guanya el concurs gràfic “Matechicas” organitzat per ESTALMAT

P. ALCAYDE i E. NAVAS

westalmat18 webEl jurat del concurs de Disseny Gràfic “Las matemáticas es cosa de chicas” organitzat per ESTALMAT CV, amb l'objectiu de fomentar les matemàtiques entre les xiquetes ha atorgat el premi al millor disseny a Paula Alcayde Peydro, alumna de 2n d'ESO de l'IES Enrique Tierno Galván de Moncada amb la fotografia següent: “Mi primera pasión”.

Amb la foto s’ha elaborat el cartell que anuncia les jornades en què participarà el professorat de matemàtiques a València els dies 2, 3 i 4 de març de 2018 en l’XI Seminari sobre activitats per estimular el talent precoç en matemàtiques i la XV Reunió Nacional del Projecte ESTALMAT, organitzat amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló.

Leer más...