Mar07162019

Última actualizaciónJue, 06 Jun 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Moncada presentarà les seues Falleres Majors

wfalleras 2019HERVÁS. M/ SÁEZ.M

El dia 27 d’Octubre, a les 18:00h al Centre Cultural Vicente Blasco Ibáñez, tindrà lloc la presentació de les Falleres Majors de Moncada per al 2019. La senyoreta Lucia Mico Pascual serà la pròxima Fallera Major junt a cinc membres: Estela, Maria, Nerea, Ana i Estefania que l’acompanyaran com a cort d’honor. La xiqueta Maria Navarro Ballesteri serà presentada com a la Fallera Major infantil i comptarà amb huit xiquetes en la seua cort d’honor: Teresa, Neus, Lorena, Ainhoa, Lucía, Andrea, Raquel i Rania.

Leer más...

I Exposició d’artistes moncadenses a Alfara

wartistes AlfaraHERVÁS. M / MONTES.D

Des del 21 al 28 de setembre va tindre lloc la primera Exposició De L’art I La Cultura de Montcada. Trenta-tres artistes de diferents disciplines van ser els protagonistes d'aquesta setmana a la Sala d'Exposicions del Palau de la Senyoria d'Alfara del Patriarca. Amb el fil conductor de l'Art i la Cultura l'exposició contemplà diferents especialitats com la música, l'escultura, la dansa, poesia o pintura.

Leer más...

L’Espill arriba a Moncada

wespillCANO.D

Hui 4 de octubre al Centre Cultural Blasco Ibáñez de Moncada la companyia Teatre Crit interpretarà l’obra de teatre l’Espill. L’obra s’interpretarà a les 20:00 amb la col·laboració de l’ajuntament de Moncada.L’entrada serà gratuïta fins que s’òmpliga l’aforament.

Leer más...

El barrio del Pilar celebra sus fiestas

wbarrio pilarDE LA ENCARNACION.A / NAVARRO.A

El pasado dia 9 de Octubre al barrio del Pilar dio comienzo al inicio de sus fiestas con una merienda y una actuación musical en la Plaza del Pilar.

Mañana continuaran con la celebración de una misa a las 19:30h en la  parroquia de san Isidro del Labrador y más tarde, harán el recorrido habitual de la virgen del Pilar. Seguidamente, tendrá lugar la cena de los clavarios con una ”tortilla gigante”. Más tarde habrá una actuación de “THE BLISTERS” y el día finalizará con una discomóvil.

Leer más...

El IES participa en las charlas de concienciación sobre el reciclaje

mediambientDurante las dos próximas jornadas los alumnos de primero de la ESO asistirán a unas charlas para concienciar sobre la necesidad de reciclar. La encargada de dar la charla ha sido la técnica de medioambiente del ayuntamiento de Moncada Eva Gibaja.

Leer más...