Mié05222019

Última actualizaciónJue, 04 Abr 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

L'Ajuntament de Moncada inaugura l'exposició Connectats pel valencià

wconnectatsEl passat 18 de febrer es va inaugurar l'exposició "Connectats pel valencià"organitzada per Bàrbara Sales cap de la Unitat de Promoció de l'Ús del Valencià de l'Ajuntament de Moncada. Comptarem amb la presència d'Imma Cerdà, cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València com a comissària de l'exposició; i Francesc Colomer professor de valencià que ens va parlar de les Falles des de la perspectiva antropològica i dels llibrets de falles.

Leer más...

El conservatori de Moncada celebra el V Cicle de Cambra

wensembleALABAJOS.I, ORTÍ.B

Al llarg del mes de febrer el conservatori professional de música “Ciutat de Moncada” organitza el V Cicle de Cambra amb el títol Música al Carrer. Es realitzaran un total 4 concerts: el primer tindrà lloc en el mercat municipal el divendres 5 de febrer a les 19.30 hores,este serà un concert de clarinets.

Leer más...

Finalitzen les Jornades “Un entre arts”

wjornadesovidiAMADOR.N, MONTESINOS.N, SEPÚLVEDA.X

Dissabte 30 de gener a les 12h està previst un itinerari d’art al carrer. El recorregut començarà al Mercat Vell i finalitzarà a l’Ateneu.

Aquesta activitat està emmarcada dins d’unes jornades culturals “Un entre arts” que es van presentar el 15 de gener amb l’exposició Ovidi Popular, ja que s’ha volgut donar rellevància a la figura del cantautor valencià Ovidi Montllor.

Leer más...

Moncada celebra la festivitat de Sant Antoni

sant antoni 16Diumenge 31 la població de Moncada va celebrar la tradicional festivitat de Sant Antoni. L’acte més multitudinari va tindre lloc a l’església de San Jaume Apòstol on els ciutadans van dur les seues mascotes per ser beneïdes.(Veure vídeo)

Leer más...

La Unió Musical de Moncada celebra el 35 aniversari al Palau de la Música de València

 

wUnió Musical MoncadaLa Unió musical de Moncada celebra el 35 aniversari amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València, diumenge 25 d'octubre del 2015, a les 11:30 hores. Hi actuaran les principals agrupacions de la societat com a mostra del treball realitzat al llarg d'aquests anys i comptaran amb la col·laboració de societats amigues.

Leer más...