Mié05222019

Última actualizaciónJue, 04 Abr 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Moncada celebra la Setmana del Llibre

Llorens contacontesSIMION,D

Per commemorar el dia del llibre que se celebra el 23 d’abril, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Moncada ha organitzat una sèrie d’activitats que se realitzaran al llarg d’aquesta setmana. Hui 19 d’abril Llorenç el conta contes actuarà a les 19 hores al Centre Cultural Blasco Ibáñez amb el seu espectacle per adults “Estimar la nostra cultura…és estimar el món”.

Leer más...

Caldera benéfica en Borbotó a favor de Centroamérica

wguatemalaUn año más la ONG Una sonrisa para Centroamérica organiza una actividad solidaria para recaudar fondos para el proyecto que llevan a cabo en Guatemala. El acto tendrá lugar el domingo 17 de abril en el Trinquet de Borbotó. Desde primera hora de la mañana el cocinero preparará la caldera de la cual se venderán raciones para destinar a la causa. En esta ocasión se contará con la presencia del padre Carlos, el director del Hospital Hermano Pedro de Guatemala, en el que se trata a los pacientes de diferentes áreas.

Leer más...

L’IES inaugura una exposició de pintores del s.XIX

wpintoresXIXA.LLOP, D.SIMION

El dimarts 12 d’abril  a les 18 hores  s’inaugura a l’IES Enrique Tierno Galvan de Moncada una  exposició sobre pintores del segle XIX . La col·lecció  anomenada “Mestres del Pinzell”  està composada per un total de setanta panells que es distribuiran a les instal·lacions del centre. L’exposició romandrà al centre fins el  28 d’abril.

Leer más...

La Unió Musical organitza un Festival comarcal solidari amb Síria

wconcertsolidariALABAJOS.I, ESTELLÉS.M

El dia 9 d’Abril de la Unió Musical de Montcada organitza un festival comarcal de bandes de l’Horta Nord, que tindrà lloc al centre cultural Blasco Ibáñez de Montcada a les 18:00 h. L’acte comptarà amb la col·laboració de la banda convidada la Unió Musical de Serra.

Leer más...

El 1r Premi de Mona Artística de Massa 2016 visita El Tierno

wmonesEls alumnes de 3r han tingut l'oportunitat de conèixer de prop els secrets de l'elaboració de les mones més autèntiques de la mà de Ricardo Sanfélix, del Forn de Pa i Dolç Germans Sanfélix d'Alfara del Patriarca. 
L'alumnat ha vist una exposició de les peces més originals dels darrers anys confeccionades per aquesta família de forners. Han observat de primera mà la preparació de diverses mones artesanes de grans mides i han pogut posar-se mans a la massa i dissenyar les seues pròpies creacions pasqüeres.

Leer más...