Jue02212019

Última actualizaciónMié, 13 Feb 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Caldera benéfica en Borbotó a favor de Centroamérica

wguatemalaUn año más la ONG Una sonrisa para Centroamérica organiza una actividad solidaria para recaudar fondos para el proyecto que llevan a cabo en Guatemala. El acto tendrá lugar el domingo 17 de abril en el Trinquet de Borbotó. Desde primera hora de la mañana el cocinero preparará la caldera de la cual se venderán raciones para destinar a la causa. En esta ocasión se contará con la presencia del padre Carlos, el director del Hospital Hermano Pedro de Guatemala, en el que se trata a los pacientes de diferentes áreas.

Leer más...

La Unió Musical organitza un Festival comarcal solidari amb Síria

wconcertsolidariALABAJOS.I, ESTELLÉS.M

El dia 9 d’Abril de la Unió Musical de Montcada organitza un festival comarcal de bandes de l’Horta Nord, que tindrà lloc al centre cultural Blasco Ibáñez de Montcada a les 18:00 h. L’acte comptarà amb la col·laboració de la banda convidada la Unió Musical de Serra.

Leer más...

El 1r Premi de Mona Artística de Massa 2016 visita El Tierno

wmonesEls alumnes de 3r han tingut l'oportunitat de conèixer de prop els secrets de l'elaboració de les mones més autèntiques de la mà de Ricardo Sanfélix, del Forn de Pa i Dolç Germans Sanfélix d'Alfara del Patriarca. 
L'alumnat ha vist una exposició de les peces més originals dels darrers anys confeccionades per aquesta família de forners. Han observat de primera mà la preparació de diverses mones artesanes de grans mides i han pogut posar-se mans a la massa i dissenyar les seues pròpies creacions pasqüeres.

Leer más...

L’IES inaugura una exposició de pintores del s.XIX

wpintoresXIXA.LLOP, D.SIMION

El dimarts 12 d’abril  a les 18 hores  s’inaugura a l’IES Enrique Tierno Galvan de Moncada una  exposició sobre pintores del segle XIX . La col·lecció  anomenada “Mestres del Pinzell”  està composada per un total de setanta panells que es distribuiran a les instal·lacions del centre. L’exposició romandrà al centre fins el  28 d’abril.

Leer más...

L'Ajuntament de Moncada inaugura l'exposició Connectats pel valencià

wconnectatsEl passat 18 de febrer es va inaugurar l'exposició "Connectats pel valencià"organitzada per Bàrbara Sales cap de la Unitat de Promoció de l'Ús del Valencià de l'Ajuntament de Moncada. Comptarem amb la presència d'Imma Cerdà, cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València com a comissària de l'exposició; i Francesc Colomer professor de valencià que ens va parlar de les Falles des de la perspectiva antropològica i dels llibrets de falles.

Leer más...