Mar07162019

Última actualizaciónJue, 06 Jun 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

West Side Story a Moncada

wwestsidestoryEl divendres 6 de maig a les 18 hores tindrà lloc el musical West Side Story interpretat pel Conservatori Professional de Música “Ciutat de Moncada”. L’acte compta amb la col·laboració de la regidoria de cultura i l’AMPA del conservatori.

Leer más...

Música y baile para celebrar el Día de la Danza en Moncada

wdiadeladanzaC.CONSTANTIN, N.MARTINEZ.

El día 29 de abril se celebra el Día Internacional de la Danza y para conmemorarlo, el día 30 de abril en la avenida Mediterránea de Moncada de 11:00 a 14:00 horas se celebran algunas actividades.

Leer más...

Intensa activitat cultural el Dia del Llibre a Moncada

wfestivalBELDA.E, NOVICOVA.K

El 23 d’abril, Dia del Llibre, se celebraran a Moncada multitud d’activitats culturals. A les 17 hores, tindrà lloc la VII Jornada del Tambor, amb una cercavila des de l'avinguda Mediterrània cap al carrer Major. A continuació, a les 18 hores, s’inaugurarà el Festival de la Primavera començarà al Mercat Vell. Un acte en què es farà una desfilada de moda i una exhibició de ball entre altres. Els diners que es recapten seran a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Moncada.

Moncada celebra el XII Marató de Lecura

wmaratodelecturaHui 26 d’abril comença la XII edició de la Marató de Lectura “On et porta un llibre”. Els alumnes dels col·legis i instituts, membres de les associacions i persones particulars llegiran en veu alta l’obra dels poetes contemporanis Marc Granell, Vicent Camps i en especial a la poetessa de Moncada Josepa Montagut i Mariner amb el seu llibre Papallones silenciades sobre un mar de gel.

Leer más...

Moncada celebra la VII Jornada del Día del Tambor

wVIItamborGARCÍA.P, VALERO.J

El sábado día 23 de Abril, en la avenida de la Mediterráne, se celebrará la VII jornada del día del tambor. La jornada empezará a las 10:00. En primer lugar se recibirá a las diferentes asociaciones y bandas. A las 12 horas tendrá lugar un desfile informal. Posteriormente, se degustará una caldera y a las 17 horas tendrá lugar el desfile oficial.

Leer más...