Jue02212019

Última actualizaciónMié, 13 Feb 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Moncada celebra el XII Marató de Lecura

wmaratodelecturaHui 26 d’abril comença la XII edició de la Marató de Lectura “On et porta un llibre”. Els alumnes dels col·legis i instituts, membres de les associacions i persones particulars llegiran en veu alta l’obra dels poetes contemporanis Marc Granell, Vicent Camps i en especial a la poetessa de Moncada Josepa Montagut i Mariner amb el seu llibre Papallones silenciades sobre un mar de gel.

Leer más...

Intensa activitat cultural el Dia del Llibre a Moncada

wfestivalBELDA.E, NOVICOVA.K

El 23 d’abril, Dia del Llibre, se celebraran a Moncada multitud d’activitats culturals. A les 17 hores, tindrà lloc la VII Jornada del Tambor, amb una cercavila des de l'avinguda Mediterrània cap al carrer Major. A continuació, a les 18 hores, s’inaugurarà el Festival de la Primavera començarà al Mercat Vell. Un acte en què es farà una desfilada de moda i una exhibició de ball entre altres. Els diners que es recapten seran a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Moncada.

Francisco Fort tendrá una calle en Moncada

wpacofenollosa3CERVERÓ,C

El día 14 de abril se aprobó por unanimidad la moción llevada a pleno por unanimidad de todos los grupos políticos para que el músico Francisco Fort Fenollosa, tenga una calle o plaza en la ciudad.

La propuesta fue avalada por las dos sociedades musicales de la ciudad, el Centro Artístico Musical de Moncada y la Unión Musical de Moncada además de numerosas muestras de apoyo.

Leer más...

Moncada celebra la VII Jornada del Día del Tambor

wVIItamborGARCÍA.P, VALERO.J

El sábado día 23 de Abril, en la avenida de la Mediterráne, se celebrará la VII jornada del día del tambor. La jornada empezará a las 10:00. En primer lugar se recibirá a las diferentes asociaciones y bandas. A las 12 horas tendrá lugar un desfile informal. Posteriormente, se degustará una caldera y a las 17 horas tendrá lugar el desfile oficial.

Leer más...

Moncada celebra la Setmana del Llibre

Llorens contacontesSIMION,D

Per commemorar el dia del llibre que se celebra el 23 d’abril, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Moncada ha organitzat una sèrie d’activitats que se realitzaran al llarg d’aquesta setmana. Hui 19 d’abril Llorenç el conta contes actuarà a les 19 hores al Centre Cultural Blasco Ibáñez amb el seu espectacle per adults “Estimar la nostra cultura…és estimar el món”.

Leer más...