Mié05222019

Última actualizaciónJue, 04 Abr 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

El Tierno apte a les proves d’accés a la universitat

forgesTot l’alumnat de segon de batxillerat que es va presentar a les supera les proves d’accés a la universitat.

Els dies 7, 8 i 9 de juliol l’alumnat de segon de batxillerat es va enfrontar a les proves d’accés a la universitat (PAU). Al llarg d’aquests dies es va realitzar una fase general comuna per a tots els participants i una part específica on l’alumnat opta a augmentar la seua nota.

El 17 de juny van eixir publicats els resultats i els 35 alumnes que s’examinaren de l’IES Tierno Galván van resultar aptes, tant els 21 que accedien per batxillerat com els 14 alumnes que es presentaven des de el Cicles Formatius de Grau Superior (que només es presenten a la part específica).

Leer más...

Moncada celebra la XIII edició de la trobada de cors escolars

wXIII trobada corsHui 24 de maig i demà dia 25 tindrà lloc a patir de les 18 hores la XIII edició de la trobada de cors escolars Ciutat de Moncada. L’acte es realitzarà al Centre Cultural Blasco Ibáñez i els diferents centres que participen interpretaran les obres distribuïdes al llarg del dos dies.

Leer más...

Moncada celebra el certamen literari Sambori

wsamborilocalHui 5 de maig tindrà lloc al centre cultural Blasco Ibáñez el lliurament de premis del Certamen Literari Sambori Local. L’acte tindrà lloc a les 18 hores.Els Premis de Literatura Infantil i Juvenil són un certamen literari promogut per l’Ajuntament de Moncada-Aviva Moncada, per a fer un reconeixement públic a les obres creades per l’alumnat dels centres educatius de la localitat, per tal d’encoratjar als xiquets i xiquetes a desenvolupar les seues habilitats vinculades amb l’escriptura.

Leer más...

Cap de setmana d’intensa activitat cultural a la Unió Musical de Moncada

wmaigmusicalAl llarg del mes de maig la Unió Musical de Moncada ha organitzat una sèrie d’actes culturals englobats al Maig Musical. Dins del programa de Recolzem als nostres músics es realitzaran concerts i trobades de bandes i corals . D’altra banda, es reprèn una nova edició de  les Tertúlies del fideu on es debatrà sobre el desenvolupament sostenible. Aquesta tertúlia tindrà lloc hui divendres a les 18:30 hores a la seu de La Unió.

Leer más...

West Side Story a Moncada

wwestsidestoryEl divendres 6 de maig a les 18 hores tindrà lloc el musical West Side Story interpretat pel Conservatori Professional de Música “Ciutat de Moncada”. L’acte compta amb la col·laboració de la regidoria de cultura i l’AMPA del conservatori.

Leer más...