Vie03222019

Última actualizaciónVie, 01 Mar 2019 9am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

II Jornades de Portes Obertes al jaciment ibèric d’El Tòs Pelat


wtospelat2L’Ajuntament de Moncada, a través del Museu Arqueològic Municipal, ha organitzat per al pròxim dissabte 1 i diumenge 2 de desembre una sèrie d’activitats dins la celebració de les segones Jornades de Portes Obertes del Tòs Pelat.

Leer más...

L’IES es conciència contra la violència de gènere

25 NOVIEMBRElipdub CFGS Promoció Igualtat

Arriba el 25 de novembre, Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona, l’IES Tierno Galvan ha preparat diverses activitats per visibilitzar aquesta xacra social i denunciar les situacions d’injustícia i de violència a què són sotmeses les dones.

Leer más...

Moncada presentarà les seues Falleres Majors

wfalleras 2019HERVÁS. M/ SÁEZ.M

El dia 27 d’Octubre, a les 18:00h al Centre Cultural Vicente Blasco Ibáñez, tindrà lloc la presentació de les Falleres Majors de Moncada per al 2019. La senyoreta Lucia Mico Pascual serà la pròxima Fallera Major junt a cinc membres: Estela, Maria, Nerea, Ana i Estefania que l’acompanyaran com a cort d’honor. La xiqueta Maria Navarro Ballesteri serà presentada com a la Fallera Major infantil i comptarà amb huit xiquetes en la seua cort d’honor: Teresa, Neus, Lorena, Ainhoa, Lucía, Andrea, Raquel i Rania.

Leer más...

La Unió Musical comença les festes en honor a Santa Cecília

WCECILIA18

CATALÀ.R/GUANTER.M

La Unió Musical de Montcada prepara les festes en honor a la seua patrona Santa Cecília. Donaran començament el proper dissabte 10 de novembre i duraran fins al 25 d'aquest mateix mes.

Leer más...

I Exposició d’artistes moncadenses a Alfara

wartistes AlfaraHERVÁS. M / MONTES.D

Des del 21 al 28 de setembre va tindre lloc la primera Exposició De L’art I La Cultura de Montcada. Trenta-tres artistes de diferents disciplines van ser els protagonistes d'aquesta setmana a la Sala d'Exposicions del Palau de la Senyoria d'Alfara del Patriarca. Amb el fil conductor de l'Art i la Cultura l'exposició contemplà diferents especialitats com la música, l'escultura, la dansa, poesia o pintura.

Leer más...