Dom05202018

Última actualizaciónVie, 23 Mar 2018 7am

Back Está aquí: Inicio Esports Noticies Esports Rugbi

Moncada presenta a la ciutadania el procés de Participació Ciutadana

wparticipaMoncada, 4 de març de 2017.- El saló de plenaris de Moncada va acollir ahir, dijous 2 de març del 2017, la presentació pública de l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament. A l'esdeveniment es va convocar a totes les entitats que han participat fins ara en el procés de consulta i a la comissió de seguiment de l’entitat. Va estar presidit per l’alcaldessa, Amparo Orts, i el regidor del departament, Manolo García. 

Leer más...

Centenars de persones participen en la Jornada de Portes Obertes del Jaciment del Tòs Pelat de Moncada

wtosssMoncada, 27 de febrer del 2017.- El Jaciment del Tòs Pelat de Moncada, que forma part de la Ruta dels Ibers de la Diputació de València, va acollir el diumenge 26 de febrer la I Jornada de Portes Obertes amb el desenvolupament de visites guiades i tallers infantils. La iniciativa, promoguda per l’Ajuntament amb la col•laboració de l’administració provincial, va servir per a promocionar entre els veïns i veïnes de la ciutat este emplaçament històric, que va estar habitat entre els segles V i VI abans de Crist.
Centenars de persones es reuniren a les 11 del matí a l’Ermita de Moncada, des d’on tingué lloc una multitudinària passejada, a peu o en bicicleta, fins al jaciment arqueològic. Una vegada en el cim del Tòs Pelat, els xiquets i xiquetes es pogueren disfressar amb indumentària de l’època, així com jugar a ser arqueòlegs amb el desenterrament d’objectes i restes fictícies mitjançant pales i pinzells. També es realitzaren tallers de ceràmica, pintura i numismàtica, adreçats al públic infantil.

Leer más...

La pinada de Masías se repobla con más de 200 árboles autóctonos

warbolitooEl domingo pasado en Moncada se celebró el Día del árbol. De esta manera, los vecinos de la población contribuyeron a repoblar el término municipal, respetando y protegiendo el Medio Ambiente.

Bajo las directrices de la asociación organizadora Sociedad Científica Vida Silvestre de Moncada y en colaboración con el Ayuntamiento de la ciudad, un total de 200 árboles y arbustos se trasplantaron para que éstos arraiguen en la zona. Además se repartieron entre los asistentes "Consejos prácticos de plantación".

Leer más...

El Jutge Ximo Bosch protagonista dels actes contra la violència de gènere en Moncada

ESTELLÉS,M

wximoDins de la programació de l’ajuntament de Moncada per commemorar el dia internacional contra la violència de gènere, el pròxim dijous dia 24 de novembre el jutge Ximo Bosch, degà del Jutjat de Moncada i portaveu de “Jutges per la Democràcia”, participarà en la Xarrada-col·loqui “La Violència de gènere com a fenomen propi de la desigualtat social”.

Leer más...

Video de l’elecció de l’alcaldessa de Moncada

posesioEls 21 regidors i regidores de la nova Corporació municipal sorgida de les eleccions del passat 24 de maig es donaven cita a les 11 del matí del dissabte dia 13 de juny per a realitzar l'acte de jurar o prometre el càrrec i procedir després a l'elecció de l'alcaldessa. Encara que no estava previst, els portaveus dels grups van acordar que la votació es fera a mà alçada en compte de amb papereta secreta en una urna. (Veure video)

Leer más...