Dom03182018

Última actualizaciónMar, 06 Mar 2018 12pm

Back Está aquí: Inicio L'Horta Noticies L'Horta Alfara del Patriarca

La Mancomunitat del Carraixet organitza unes jornades esportives per la igualtat

Logo Mancomunitat Carraixet opt webLa Mancomunitat del Carraixet, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alfara, organitzarà unes jornades per a fomentar la igualtat entre homes i dones a través de l'esport els pròxims dies 26, 27 i 28 de maig. La iniciativa comptarà amb dones esportistes de primer nivell del món professional del bàsquet, del futbol i la pilota valenciana.

Els actes començaran el divendres 26 amb una Taula Redona, a les 19 hores en el Teatret d'Alfara, dinamitzada per periodistes esportius i professors de la Universitat Cardenal Herrera CEU. Servirà per a tractar la situació actual de l'esport femení, reflexionar sobre els avanços fets, les coses que queden per a aconseguir, així com la valoració de propostes de millora.

Leer más...

Alfara celebra el tradicional dinar de les paelles del 9 d’octubre

wpaellesalfaraDijous passat la gent de la població d’Alfara del Patriarca es va reunir al Carrer Major per a celebrar la festa de les paelles. Centenars de persones es van congregar per compartir la jornada, familiars i amics es reuniren en xicotets grups per fer cadascú la seua paella. (Veure vídeo)

Leer más...

AEMON instala un cartel directorio en el polígono industrial de Alfara

wcartelaemonAEMON ha instalado un cartel directorio en el polígono industrial de Alfara del Patriarca. En este cartel de grandes dimensiones se enumeran todas las empresas ubicadas en el polígono, referenciadas en un amplio mapa para su fácil y rápida localización. Esta iniciativa, que mejora sustancialmente la localización de las empresas, ha sido enteramente sufragada gracias a las cuotas de las empresas asociadas a AEMON.

Leer más...