Mié05222019

Última actualizaciónJue, 04 Abr 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada

El ple de setembre marca l’inici del curs polític amb canvis a la bancada de l’oposició

Nuria El dia 26 de setembre va tenir lloc el ple municipal en què  Núria Guillen Arboleda, del grup Compromís, va prendre possessió com a regidora. A més, es van dur a terme diferents mocions, una presentada per EU, dues presentades pel PSPV i dues més que va presentar  el PP. Finalment, tingué lloc l’apartat de precs i preguntes on els diferents membres de l’oposició plantejaren preguntes i precs de diversa índole.

Leer más...

Nuria Guillén, la nueva regidora por Compromís, toma posesión

NuriaGuillén, de la formación BLOC-INICIATIVA-ELS VERDS COALICIÓ COMPROMÍS, se incorporó ayer al pleno tras prometer su cargo ante la corporación municipal. Nuria sustituye a su compañero Vicent Rodrigo que presentó su dimisión el pasado mes de junio. Maestra de profesión representará a Compromís en la Comisión de Régimen Interior y Especial de Cuentas y en la de Promoción Económica y Desarrollo Sostenible.

El pleno ordinario celebrado el miercoles 25 de septiembre traía en su primer punto la toma de posesión de la nueva concejal del Ayuntamiento, Nuria Guillén. Fue el pasado mes de junio cuando su compañero de formación, Vicent Rodrigo, presentó su renuncia al acta de concejal y desde entonces el grupo Compromís ha contado sólo con la participación de su portavoz, Cristina Noguera. (Ver vídeo)

Leer más...

L'Ajuntament instal·la 250 nous contenidors orgànics

wcontenedoresL'Ajuntament de Moncada, a través de la Regidoria de Medi Ambient, renova un total de 250 contenidors orgànics després d'una inversió valorada en uns 250.000 €.

El disseny exclusiu i innovador dels contenidors fan que s'integre en el paisatge urbà com un element més del seu mobiliari. A més, estan pensats per a un fàcil accés a totes les persones, ja que, entre altres comoditats, incorporen una tapa articulada amb un cilindre amortidor de gas que facilita el seu tancament.

Leer más...

Compromís fa públic que torna els diners de la pujada

wcompromiscristina

La portaveu de Compromís, Cristina Noguera, anuncià a l’últim ple de juliol la renúncia per part de les seues regidores del cobrament de la pujada que es va aprovar a l’inici de la legislatura. L’anunci el va fer en el seu torn de precs i preguntes en què va dir: “jo torne la pujada dels diners a l’Ajuntament, eixa pujada que vosté votà a favor (es dirigix a l’alcalde), jo els torne al 0,7 i vosté pot preguntar-li-ho a la tresorera”.(Veure vídeo)

 

Leer más...

Se celebra la 9ª edidión de la Feria del Stock

feria stock 19T.DASÍ/M.HERVÁS

Moncada celebra durante los días 1, 2 y 3 de marzo la 9ª Feria del Stock. Los stands estarán ubicados en el Parque de la Mediterránea.

Durante estos tres días, los comercios participantes tendrán la oportunidad de mostrarse y vender el exceso de stock de sus establecimientos a precios bajos.

Leer más...

Un gran concierto de Conchita da la salida a las fiestas 2012

 conchitaConchita ofreció un concierto con canciones de su último disco tras el acto de presentación de la nueva regina de las festes de Moncada 2012 Estefanía Fernández. (Ver vídeo)

Leer más...

L’alumnat de Moncada elabora un mural per la igualtat

wmuralR. CATALÀ

El 25 de febrer tingué lloc el primer acte reivindicatiu entre tots els prevsitos per conmmemorar el Dia de la dona Treballadora. Aquest acte va consistir en la confecció i col·locació d’un mural al mercat municipal que feia referencia al 8 de març i a la vaga que està convocada per a eixe dia. El mural es va confeccionar amb la participació de la ciutadania i en especial de l’alumnat de la població.

Leer más...

Moncada presenta a la regina de les festes 2012

 

 regiimediCon la presentación de Estefanía Fernández como regina de festes 2012 y sus tres damas de honor han comenzado las fiestas patronales en honor a Sant Jaume y Santa Bárbara. Los discursos de la reina saliente, de la reina actual, las regidora de festes Neus Lluesma y el alcalde Juanjo Medina han dadado el pitoletazo de salida a las fiestas. La cantante Conchita ha sido la encargada de immiciar las fiestas con un concierto. (Ver video)

Leer más...

L’IES reconegut pel treball en la prevenció de la violència de gènere

25 nov 18DE LA ENCARNACIÓN. A/VILA.A

El dia 20 de novembre van començar els actes que des de l’ajuntament es duran a terme al llarg de tota la setmana amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona.L’acte inaugural va ser presidit per l'alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, i la regidora d’igualtat, Feli Bondia. Després dels seus parlaments es va passar a reconèixer a les entitats i persones que treballen per la prevenció de la violència de gènere. D’una banda les agrupacions de dones: Tyrius, Dones per la Igualtat i el Col·lectiu de dones feministes de Montcada i d’altra, el sector educatiu on va acudir un representant de cadascun dels centres de la població, i entre el quals estava l’IES. Posteriorment, tingué lloc la ponència de Maria Luisa Moltó, Directora de la Càtedra d’Economia Feminista, sota el no “La dependència econòmica com a factor de risc en la violència de gènere”. L’acte va concloure amb la intervenció del Delegat de Govern, Juan Carlos Fulgencio.

 Hui està previst el lliurament de premis del V certamen de narrativa breu per a l'eradicació de la violència de gènere. El dissabte 24 a les 17 hores hi haurà una taula redona al Conservatori Municipal sota el nom “Prevenció de la violència de gènere, una mirada local” i posteriorment es farà una batukada a les 18 hores que eixirà des del Conservatori.

La setmana finalitzarà amb una concentració a la Mediterrània a les 10 hores convocada pel col·lectiu de dones feministes i posteriorment, es traslladaran a València a la manifestació que està convocada a les 12 hores.