Dom08012021

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Moncada

L’atur augmenta a Moncada al mes d’octubre

wAtur octubreEn el mes d’octubre l’atur a Moncada ha augmentat en un total de 23 persones respecte del mes anterior,així, de 2.634 persones ha passat a 2.657. Aquesta línia ascendent coincidix amb la comarca de l’horta Nord on les xifres també s’han vist incrementades en 25 persones, passant així de 24.545  a 24.570 aturats, un augment que majoritàriament s’ha produït amb les xifres de Moncada.

Leer más...

El col·lector que es va tancar en fals està trencat

clivella2El paviment de la Senda de Borbotó i el Camí Fondo de Benifaraig presenta una clivella considerable, cosa que pot dificultar el trànsit a què se sotmet aquesta zona diàriament. Aquest tram es va asfaltar fa 9 mesos per tal de fer la zona transitable, ja que estava inutilitzada durant molt de temps a causa de les obres que s’havien de dur a terme per executar dos col·lectors pluvials. (Veure video)

Leer más...

El 80% dels alumnes secunden la vaga d’educació a Moncada

wmanioctLa plataforma de l’escola pública de Moncada valora molt positivament el seguiment de la vaga d’estudiants de secundària, i la vaga de pares i mares a la localitat. El seguiment ha estat massiu arribant al 80 % en el total dels centres de Moncada.Els membres de la  plataforma també han assistit a la manifestació convocada per mostrar el suport a la lluita d’estudiants i de pares i mares per una educació pública i de qualitat sense retallades i per oposar-se a la nova llei educativa del ministre Wert.

A nivell nacional, la Confederación Española de Asociaciones de Padres y Madres (CEAPA) estima que la participació de les famílies en vaga ha sigut superior al 80%. (Veure video)

 

Leer más...

Una avería deja bloqueados los pasos a nivel de Moncada

pasonivel3Moncada, 26 de octubre de 2012. Los pasos a nivel permanecieron bloqueados durante varias horas de la mañana del pasado viernes. Las barreras no subían y los vehículos no podían cruzar las vías para acceder o salir de la ciudad. El autobús que realiza la ruta de transporte del IES Enrique Tierno Galván no pudo acceder hasta el instituto para recoger a los alumnos que tuvieron que desplazarse andando y cruzar la vía para poder subir al autobús.

Leer más...

Se inaugura nuevo parque infantil en Masías

 

wparquemasies 2El Ayuntamiento de Moncada a través del Plan Provincial de Obras y Servicios ha intervenido en algunos barrios de la ciudad con la finalidad de mejorar el entorno y sus calles. Cabe destacar que las obras se han ejecutado por personal desempleado del municipio que fue contratado por el consistorio a principios de julio.

Leer más...

El Ayuntamiento de Moncada acondiciona el cementerio municipal a pocos días de la festividad de todos los santos

cementeriMoncada, 26 de octubre de 2012. A pocos días de la festividad de Todos los Santos la brigada de obras junto a la de parques y jardines se afanan en adecuar el recinto. Los operarios se han encargado de pintar escaleras, papeleras, muros interiores, almacenes, baños y también las fuentes, además de los bajos de la fachada principal y el exterior de la iglesia. En la avenida del cementerio se ha pintado la rotonda y también se han sustituido los bancos de la entrada por otros nuevos. El alcalde, Juan José Medina ha asegurado que “De cara al próximo año queremos ampliarlo con la edificación de 176 nuevos nichos”.

Leer más...

Els treballadors de PEMSA continuen sense cobrar

PemsaEls treballadors del Centre Especial d’Ocupació  PEMSA han fet pública la situació econòmica que estan patint. Segons els treballadors, l’empresa els deu “el 40% d’una paga de gratificació del mes de març, a juny no cobraren la paga extra d’estiu, en agost només han cobrat el 50% del salari i finalment, no han rebut el salari del mes de setembre” i afegixen que “nosaltres anem tots els dies a treballar”.

Han manifestat que “llevamos ya mucho tiempo arrastrando esta insostenible situacion y ya no podemos aguantar mas”, asseguren que tenen dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques, per això s’han plantejat diferents accions per “exigir que se nos pague ya de una vez nuestro salarios”.

Moncada experimenta un lleuger descens en les xifres de l’atur

wAtur setembre

La xifra d’aturats de setembre s’ha reduït en tres persones respecte del més anterior. Un total de 2.634 persones es troben en una situació de desocupació. Cal destacar que s’ha produït un tímid descens que contrasta amb les dades que s’han registrat tant a la comarca de l’Horta Nord, amb un augment de 78 persones, i a la província de València amb un augment de 2.667 persones que situen la xifra total de 291.030 aturats.

AEMON reforça la seguretat al polígon Moncada III

wbarreresL’Associació Empresarial de Moncada (AEMON) ha procedit al tancament d’un nou accés irregular al polígon industrial Moncada III camp a través des d’un camí veïnal proper, detectat a principis d’agost per diverses empreses associades.En col·laboració amb la Policia Local de Moncada que ha autoritzat i supervisat aquesta actuació d’AEMON, s’ha procedit a tancar l’esmentat accés irregular mitjançant la instal·lació de barreres de formigó, amb la doble finalitat de millorar la seguretat de polígon i de prevenir possibles accidents de circulació vial.