Dom09202020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Plens municipals

El pleno debate la forma de presentar las cuentas generales pendientes desde el 2011

wplenitoEl pasado miércoles día 25 de febrero, en el pleno ordinario, la oposición (PSPV, Compromís, EUPV) presentó una moción en la que se demandaba la presentación al pleno de las cuentas generales del Ayuntamiento de Moncada ´de los ejercicios 2011, 2012 y 2013 que siguen pendientes de presentación al pleno y de aprobación por el mismo. (Ver video)

Leer más...

La petició d’un minut de silenci fa suspendre momentàniament el ple municipal

welcaloretAl ple ordinari que va tindre lloc el dimecres 25 de febrer, la portaveu de Compromís, Cristina Noguera, demana un minut de silenci “en contra de l’atemptat que l’alcaldessa Rita Barberà va fer contra la nostra llengua valenciana” el dia de la Crida de les Falles. Els membres de l’oposició i part dels assistents van alçar-se i la Presidència del ple va considerar que “això no és cap atemptat i que es va disculpar”. (Veure vídeo).

Leer más...

El primer ple de l’any finalitza sense aprovar-se cap moció

wple70115De les tres mocions que va presentar el PSPV, una va quedar posposada i les altres van ser rebutjades.

El dia 7 de gener de 2015 es va celebrar la sessió ordinària de l'Ajuntament Ple de desembre que va tindre lloc al Saló de Sessions de la Casa Consistorial a les 20:00h, una sessió que corresponia al mes de desembre però que es va celebrar el mes de gener a causa de les festes de Nadal. (Veure vídeo).

Leer más...

El ple de gener finalitza amb desacord en dos punts, unanimitat en una moció i dos punts posposats

wple281015MARCO.I

L’apartat de precs i preguntes va finalitzar amb l’expulsió d’una regidora dels PSPV l’abandonament del ple de tot el grup socialista

El ple ordinari que es va celebrar el dia 28 de gener de 2015 va tenir els següents punts: després de aprovar l’acta de la sessió anterior, (07/01/2015) van passar a debatre sobre el nomenament dels nous vocals en el consell escolar municipal. (Veure vídeo)

Leer más...

PP i PSOE aproven refinançar el deute de Moncada

wplenoextra142n PQPI

Amb els vots a favor del grup popular i del PSOE, l'abstenció de Compromís i el vot en contra d'EUPV es van aprovar en el ple extraordinari del 13 de novembre les adjudicacions de dos préstecs (d'1.051.642,74€ i de 2.412.386,41€) amb les entitats bancàries BBVA i Caixa Popular, respectivament.(Veure vídeo)

Leer más...