Dom09202020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Plens municipals

Francisco Castro del Toro substituïx el regidor Luis Botella de las Heras

wcastrourbanismo2nPQPI

Al ple ordinari celebrat el 29 d'Octubre va prendre possessió con a regidor el Sr. Francisco Castro del Toro en substitució del Sr. Luis Botella De Las Heras que renuncià al càrrec el passat mes d'agost. A partir d'ara Castro serà titular del Partit Popular a les comissions d'Ordenació del Territori, Infraestructures i Obres Públiques, entre altres funcions.

Leer más...

Rebutjada la moció socialista que sol•licitava la derogació del decret de “copagament” de discapacitats i dependents

wpleoct1412n PQPI

En el ple municipal del 29 d'octubre el PSPV-PSOE va sol·licitar que la Generalitat Valenciana no recórrega la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la CV que el passat 7 d'octubre anul·lava el decret del Consell que des de gener regula el ”copagament” de persones discapacitades i dependents. A més va demanar la seua paralització de forma immediata. (Veure vídeo)

Leer más...

El pleno finaliza con el abandono de cinco concejales del grupo Popular

wplenoset14El miércoles día 24 de septiembre tuvo lugar una sesión ordinaria del pleno municipal de Moncada. Dos asuntos destacaron sobre los demás. Por una parte, la moción que presentaba el grupo popular favorable a la modificación de la ley electoral para la elección directa de los alcaldes. Por otra parte, la moción del grupo socialista contraria a esta modificación. (Ver vídeo).

Leer más...

L’equip de govern presenta els donatius econòmics prevists per al present any

pleset142El 24 de setembre al ple ordinari de l’ajuntament de Moncada, es va tractar en el punt 5 la informació sobre els donatius econòmics prevists durant l’exercici 2014. D’aquesta manera s’exposa aquest acord al públic, previ anunci en el BOP, per un termini de 15 dies durant els quals els interessats podran examinar-los i presentar reclamacions abans del ple considerant-se definitivament aprovats si mentre el dit termini, no es presenten reclamacions.Les xifres es poden contemplar en el següent quadre explicatiu.

Leer más...

EUPV califica de “enchufismo” la adjudicación de la Dipu te beca

wdiputebecaEn el pleno ordinario celebrado el miércoles se suscitó la polémica sobre la concesión de las becas para estudiantes de la Diputación. El portavoz de EUPV, Vicente Conejero, calificó de “enchufismo” todo el sistema de adjudicación. Según explicó el concejal un buen número de estudiantes se vieron excluidos de poder solicitar la beca ya que solamente se podían solicitar de las especialidades que aparecía en uno de los anexos. (Ver vídeo).

Leer más...