Lun09282020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

La Unió Musical comença les festes en honor a Santa Cecília

WCECILIA18

CATALÀ.R/GUANTER.M

La Unió Musical de Montcada prepara les festes en honor a la seua patrona Santa Cecília. Donaran començament el proper dissabte 10 de novembre i duraran fins al 25 d'aquest mateix mes.

Leer más...

Moncada presentarà les seues Falleres Majors

wfalleras 2019HERVÁS. M/ SÁEZ.M

El dia 27 d’Octubre, a les 18:00h al Centre Cultural Vicente Blasco Ibáñez, tindrà lloc la presentació de les Falleres Majors de Moncada per al 2019. La senyoreta Lucia Mico Pascual serà la pròxima Fallera Major junt a cinc membres: Estela, Maria, Nerea, Ana i Estefania que l’acompanyaran com a cort d’honor. La xiqueta Maria Navarro Ballesteri serà presentada com a la Fallera Major infantil i comptarà amb huit xiquetes en la seua cort d’honor: Teresa, Neus, Lorena, Ainhoa, Lucía, Andrea, Raquel i Rania.

Leer más...

El barrio del Pilar celebra sus fiestas

wbarrio pilarDE LA ENCARNACION.A / NAVARRO.A

El pasado dia 9 de Octubre al barrio del Pilar dio comienzo al inicio de sus fiestas con una merienda y una actuación musical en la Plaza del Pilar.

Mañana continuaran con la celebración de una misa a las 19:30h en la  parroquia de san Isidro del Labrador y más tarde, harán el recorrido habitual de la virgen del Pilar. Seguidamente, tendrá lugar la cena de los clavarios con una ”tortilla gigante”. Más tarde habrá una actuación de “THE BLISTERS” y el día finalizará con una discomóvil.

Leer más...

I Exposició d’artistes moncadenses a Alfara

wartistes AlfaraHERVÁS. M / MONTES.D

Des del 21 al 28 de setembre va tindre lloc la primera Exposició De L’art I La Cultura de Montcada. Trenta-tres artistes de diferents disciplines van ser els protagonistes d'aquesta setmana a la Sala d'Exposicions del Palau de la Senyoria d'Alfara del Patriarca. Amb el fil conductor de l'Art i la Cultura l'exposició contemplà diferents especialitats com la música, l'escultura, la dansa, poesia o pintura.

Leer más...

L’Espill arriba a Moncada

wespillCANO.D

Hui 4 de octubre al Centre Cultural Blasco Ibáñez de Moncada la companyia Teatre Crit interpretarà l’obra de teatre l’Espill. L’obra s’interpretarà a les 20:00 amb la col·laboració de l’ajuntament de Moncada.L’entrada serà gratuïta fins que s’òmpliga l’aforament.

Leer más...