Vie03222019

Última actualizaciónVie, 01 Mar 2019 9am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

L'alumnat de segon d'Electricitat visita el Cap i Casal

Una visita carregada d’història i tradicions del nostre Poble

wvisita als palausEl passat dijous 8 d’octubre de 2015 —vespra del dia de la Comunitat Valenciana—,l’alumnat de segon curs del CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques de l’IES Moncada van fer una visita a alguns dels palaus, museus i monuments més emblemàtics de la ciutat de València dintre de les activitats anomenades “Nou dies per al 9 d’Octubre”. Una ocasió extraordinària per a conéixer de primera mà part del patrimoni arquitectònic i historicoartístic del poble valencià.

Leer más...

Fira de la Música a Moncada

wunionDiumenge 27 de setembre Montcada va celebrar la Fira de l´Escola De Música a càrrec de la Unió Musical del poble . L'acte va tenir lloc a l'Avinguda de la Mediterrània amb motiu de l´ intercanvi de programes musicals on van participar-hi dues bandes juvenils.

Leer más...

Els calavaris de San Vicent celebren la festivitat del seu patró

wsanvicent15Durant aquests dies els xiquets van gaudir de jocs populars, concursos de dibuix, cavalcada i la tradicional representació del Miracle de Sant Vicent Ferrer “L’home que vengué la seua ànima”.

Els 29 xiquets i xiquetes que enguany formen la clavaria de Sant Vicent han culminat les celebracions en honor al seu patró amb solemne processó. La clavaria va iniciar el dia festiu des de primera hora del matí amb un cercavila fins l’església de Sant Jaume, acompanyats de la banda de música, que va amenitzar el recorregut baix un ambient festiu.

Leer más...

Jordi Tormo presenta la seua obra sobre Ovidi Montllor

wimatge acte ovidiL’escriptor alcoià Jordi Tormo va presentar ahir a l’Ateneu de Moncada el llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, amb pròleg de Feliu Ventura. En acabar la presentació, el públic va assistir a un recital de poemes del prolífic artista.

L’esdeveniment s’emmarca dins els nombrosos actes que se celebren enguany arreu del territori valencià per tal de commemorar el 20è aniversari de la mort d’Ovidi Montllor (Alcoi, 1942- Barcelona, 1995). Cantant, actor, músic, poeta i, en definitiva, un genial creador que va ser membre actiu i destacat dels moviments populars que reviscolaren la cultura i les lletres valencianes.

Leer más...

La cabalgata del Ninot vuelve a las calles de Moncada

wninot15Las fallas han vuelto a protagonizar el fin de semana con diversos actos que marcan la recta final hacia las fiestas josefinas. Todas las comisiones lucieron sus mejores galas para participar en la Cabalgata del Ninot. Una cita habitual donde el buen humor y la diversión están asegurados. (Ver video).

Leer más...