Vie02232018

Última actualizaciónVie, 23 Feb 2018 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

El Ayuntamiento de Moncada homenajea al músico y compositor Jose Miguel Sánchez Ruiz

wjosemiguelsanruizEl Ayuntamiento de Moncada, inaugura este viernes, 20 de febrero, la calle dedicada al músico José Miguel Sánchez Ruiz, fallecido en un accidente de tráfico en agosto del año 2009. Cabe recordar que el homenaje, cuya fecha inicial estaba fijada para el pasado mes de noviembre, se suspendió por causas climatológicas.

Leer más...

El Tierno estudia els 16 edificis més emblemàtics de Moncada

wcasagoticaLa sèrie comença amb la gravació de la casa Gòtica situada al carrer Isabel la Catòlica

Els alumnes de 2n i 3r de l’ESO han iniciat un recorregut per alguns dels edificis més emblemàtics de Moncada. Progressivament, cada alumne anirà presentant d’una manera original els edificis amb la voluntat que els veïnat de la població puga conèixer de manera més propera l’entorn que l’envolta. (Veure vídeo).

Leer más...

“Glups!” torna al teatre Micalet

wglups30Dos del protagonistes de la companyia Yukataka teatre, Jordi Carbonell i Mario Garcia, són entrevistats per El Tierno una setmana abans de l’estrena

El dia 6 de febrer s’estrena al teatre Micalet la comèdia musical “Glups!”, una obra inspirada en el còmic francès de Lauzier, el qual representa les misèries humanes que están presents hui en dia a la societat.(Veure vídeo)

Leer más...

Reconstrucció del Guernica per commemorar el Dia de la Pau

wguernika

AUSINA.C, SEGOVIA.J

Els alumnes de 3r i 4t junt al departament d’Educació Plàstica i Visual de l’IES Enrique Tierno Galván han reconstruït l’emblemàtic quadre de Pablo Picasso El Guernica per celebrar el Dia de la Pau, que tingué lloc el dia 30 de gener. (Veure Vídeo).

Leer más...

Bules i papirs en els tallers de cultura clàssica a Sagunt

wtallersagunt15MARGARETO,N

El passat 23 de gener alumnes d'ESO visitaren el poble de Sagunt, concretament, una casa romana anomenada Domus Baebia. Varen fer diversos tallers amb la finalitat d'augmentar els coneixements sobre els romans i la seua cultura. Un dels tallers va consistir en què la monitora vestia l’alumnat amb robes típiques de l'època romana i explicava una mica la seua història com, per exemple, que la gent més poderosa portava lila en la vestimenta, que des de xicotets portaven un penjoll anomenat bula o que si els esclaus escapaven i els trobaven eren marcats a foc amb la paraula FVG que significava fugitiu.

Leer más...