Lun10262020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Finalitzen les Jornades “Un entre arts”

wjornadesovidiAMADOR.N, MONTESINOS.N, SEPÚLVEDA.X

Dissabte 30 de gener a les 12h està previst un itinerari d’art al carrer. El recorregut començarà al Mercat Vell i finalitzarà a l’Ateneu.

Aquesta activitat està emmarcada dins d’unes jornades culturals “Un entre arts” que es van presentar el 15 de gener amb l’exposició Ovidi Popular, ja que s’ha volgut donar rellevància a la figura del cantautor valencià Ovidi Montllor.

Leer más...

La Unió Musical de Moncada celebra el 35 aniversari al Palau de la Música de València

 

wUnió Musical MoncadaLa Unió musical de Moncada celebra el 35 aniversari amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València, diumenge 25 d'octubre del 2015, a les 11:30 hores. Hi actuaran les principals agrupacions de la societat com a mostra del treball realitzat al llarg d'aquests anys i comptaran amb la col·laboració de societats amigues.

Leer más...

L'alumnat de segon d'Electricitat visita el Cap i Casal

Una visita carregada d’història i tradicions del nostre Poble

wvisita als palausEl passat dijous 8 d’octubre de 2015 —vespra del dia de la Comunitat Valenciana—,l’alumnat de segon curs del CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques de l’IES Moncada van fer una visita a alguns dels palaus, museus i monuments més emblemàtics de la ciutat de València dintre de les activitats anomenades “Nou dies per al 9 d’Octubre”. Una ocasió extraordinària per a conéixer de primera mà part del patrimoni arquitectònic i historicoartístic del poble valencià.

Leer más...

AEMON distingue con un premio Nou Muses a la empresa naquerana Ramón Garrido

wnou muses 2015La Asociación Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca y Nàquera (AEMON) celebró el pasado viernes 16 la XIII edición de los premios Nou Muses en el Restaurante La Noria, coincidiendo con su 15 aniversario. Más de 120 personas se dieron cita en el evento que celebran anualmente las empresas de las tres localidades, que estuvieron acompañadas por numerosas autoridades, entre ellas el alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, y el concejal de Comercio, Rafa Clausí.

Leer más...

Fira de la Música a Moncada

wunionDiumenge 27 de setembre Montcada va celebrar la Fira de l´Escola De Música a càrrec de la Unió Musical del poble . L'acte va tenir lloc a l'Avinguda de la Mediterrània amb motiu de l´ intercanvi de programes musicals on van participar-hi dues bandes juvenils.

Leer más...