Jue10012020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

L’IES inaugura una exposició de pintores del s.XIX

wpintoresXIXA.LLOP, D.SIMION

El dimarts 12 d’abril  a les 18 hores  s’inaugura a l’IES Enrique Tierno Galvan de Moncada una  exposició sobre pintores del segle XIX . La col·lecció  anomenada “Mestres del Pinzell”  està composada per un total de setanta panells que es distribuiran a les instal·lacions del centre. L’exposició romandrà al centre fins el  28 d’abril.

Leer más...

El 1r Premi de Mona Artística de Massa 2016 visita El Tierno

wmonesEls alumnes de 3r han tingut l'oportunitat de conèixer de prop els secrets de l'elaboració de les mones més autèntiques de la mà de Ricardo Sanfélix, del Forn de Pa i Dolç Germans Sanfélix d'Alfara del Patriarca. 
L'alumnat ha vist una exposició de les peces més originals dels darrers anys confeccionades per aquesta família de forners. Han observat de primera mà la preparació de diverses mones artesanes de grans mides i han pogut posar-se mans a la massa i dissenyar les seues pròpies creacions pasqüeres.

Leer más...

El conservatori de Moncada celebra el V Cicle de Cambra

wensembleALABAJOS.I, ORTÍ.B

Al llarg del mes de febrer el conservatori professional de música “Ciutat de Moncada” organitza el V Cicle de Cambra amb el títol Música al Carrer. Es realitzaran un total 4 concerts: el primer tindrà lloc en el mercat municipal el divendres 5 de febrer a les 19.30 hores,este serà un concert de clarinets.

Leer más...

L'Ajuntament de Moncada inaugura l'exposició Connectats pel valencià

wconnectatsEl passat 18 de febrer es va inaugurar l'exposició "Connectats pel valencià"organitzada per Bàrbara Sales cap de la Unitat de Promoció de l'Ús del Valencià de l'Ajuntament de Moncada. Comptarem amb la presència d'Imma Cerdà, cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València com a comissària de l'exposició; i Francesc Colomer professor de valencià que ens va parlar de les Falles des de la perspectiva antropològica i dels llibrets de falles.

Leer más...

Moncada celebra la festivitat de Sant Antoni

sant antoni 16Diumenge 31 la població de Moncada va celebrar la tradicional festivitat de Sant Antoni. L’acte més multitudinari va tindre lloc a l’església de San Jaume Apòstol on els ciutadans van dur les seues mascotes per ser beneïdes.(Veure vídeo)

Leer más...