Lun02182019

Última actualizaciónMié, 13 Feb 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

El conservatori de Moncada celebra el V Cicle de Cambra

wensembleALABAJOS.I, ORTÍ.B

Al llarg del mes de febrer el conservatori professional de música “Ciutat de Moncada” organitza el V Cicle de Cambra amb el títol Música al Carrer. Es realitzaran un total 4 concerts: el primer tindrà lloc en el mercat municipal el divendres 5 de febrer a les 19.30 hores,este serà un concert de clarinets.

Leer más...

Moncada celebra la festivitat de Sant Antoni

sant antoni 16Diumenge 31 la població de Moncada va celebrar la tradicional festivitat de Sant Antoni. L’acte més multitudinari va tindre lloc a l’església de San Jaume Apòstol on els ciutadans van dur les seues mascotes per ser beneïdes.(Veure vídeo)

Leer más...

La Unió Musical de Moncada celebra el 35 aniversari al Palau de la Música de València

 

wUnió Musical MoncadaLa Unió musical de Moncada celebra el 35 aniversari amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València, diumenge 25 d'octubre del 2015, a les 11:30 hores. Hi actuaran les principals agrupacions de la societat com a mostra del treball realitzat al llarg d'aquests anys i comptaran amb la col·laboració de societats amigues.

Leer más...

Finalitzen les Jornades “Un entre arts”

wjornadesovidiAMADOR.N, MONTESINOS.N, SEPÚLVEDA.X

Dissabte 30 de gener a les 12h està previst un itinerari d’art al carrer. El recorregut començarà al Mercat Vell i finalitzarà a l’Ateneu.

Aquesta activitat està emmarcada dins d’unes jornades culturals “Un entre arts” que es van presentar el 15 de gener amb l’exposició Ovidi Popular, ja que s’ha volgut donar rellevància a la figura del cantautor valencià Ovidi Montllor.

Leer más...

AEMON distingue con un premio Nou Muses a la empresa naquerana Ramón Garrido

wnou muses 2015La Asociación Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca y Nàquera (AEMON) celebró el pasado viernes 16 la XIII edición de los premios Nou Muses en el Restaurante La Noria, coincidiendo con su 15 aniversario. Más de 120 personas se dieron cita en el evento que celebran anualmente las empresas de las tres localidades, que estuvieron acompañadas por numerosas autoridades, entre ellas el alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, y el concejal de Comercio, Rafa Clausí.

Leer más...