Lun09282020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Moncada celebra el certamen literari Sambori

wsamborilocalHui 5 de maig tindrà lloc al centre cultural Blasco Ibáñez el lliurament de premis del Certamen Literari Sambori Local. L’acte tindrà lloc a les 18 hores.Els Premis de Literatura Infantil i Juvenil són un certamen literari promogut per l’Ajuntament de Moncada-Aviva Moncada, per a fer un reconeixement públic a les obres creades per l’alumnat dels centres educatius de la localitat, per tal d’encoratjar als xiquets i xiquetes a desenvolupar les seues habilitats vinculades amb l’escriptura.

Leer más...

West Side Story a Moncada

wwestsidestoryEl divendres 6 de maig a les 18 hores tindrà lloc el musical West Side Story interpretat pel Conservatori Professional de Música “Ciutat de Moncada”. L’acte compta amb la col·laboració de la regidoria de cultura i l’AMPA del conservatori.

Leer más...

Moncada celebra el XII Marató de Lecura

wmaratodelecturaHui 26 d’abril comença la XII edició de la Marató de Lectura “On et porta un llibre”. Els alumnes dels col·legis i instituts, membres de les associacions i persones particulars llegiran en veu alta l’obra dels poetes contemporanis Marc Granell, Vicent Camps i en especial a la poetessa de Moncada Josepa Montagut i Mariner amb el seu llibre Papallones silenciades sobre un mar de gel.

Leer más...

Música y baile para celebrar el Día de la Danza en Moncada

wdiadeladanzaC.CONSTANTIN, N.MARTINEZ.

El día 29 de abril se celebra el Día Internacional de la Danza y para conmemorarlo, el día 30 de abril en la avenida Mediterránea de Moncada de 11:00 a 14:00 horas se celebran algunas actividades.

Leer más...

Intensa activitat cultural el Dia del Llibre a Moncada

wfestivalBELDA.E, NOVICOVA.K

El 23 d’abril, Dia del Llibre, se celebraran a Moncada multitud d’activitats culturals. A les 17 hores, tindrà lloc la VII Jornada del Tambor, amb una cercavila des de l'avinguda Mediterrània cap al carrer Major. A continuació, a les 18 hores, s’inaugurarà el Festival de la Primavera començarà al Mercat Vell. Un acte en què es farà una desfilada de moda i una exhibició de ball entre altres. Els diners que es recapten seran a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Moncada.