Lun09282020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Visita al Colegio Juan Comenius

Wcomenius3Los alumnos de 2º de Atención a la Dependencia fueron el pasado 5 de octubre de visita al Colegio Juan Comenius, uno de los posibles centros de prácticas para el ciclo.

Juan Comenius es un centro educativo que proporciona una educación desde infantil hasta formación profesional. Busca la inclusión social de diferentes colectivos con algún tipo de diversidad, abarcando todas las edades. Habiendo así, un número de una o dos personas con diversidad en cada clase.

Leer más...

Viento del pueblo amb els estudiants d’electricitat-electrònica

wventsDEPARTAMENT ELECTRICITAT-ELECTRÒNICA

El passat dijous 19 d’octubre, els alumnes del CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van tenir l’oportunitat de viure una activitat extraescolar excepcional, programada i organitzada conjuntament per la Fundación Viento del Pueblo i el Departament d’Electricitat-Electrònica del nostre IES, gràcies al contacte que va propiciar qui ha sigut fins fa uns anys director de L’EPA Vicent Ventura (FOREM-PV), i persona compromesa amb la nostra oferta educativa de perfil industrial, professor Francisco López Duro.

Leer más...

El barri de San Miguel celebra les seues festes

wsanmiguelLes festes de San Miquel comencen el dia 29 de setembre i duraran fins al diumenge 2 d’octubre. La comissió formada per 14 persones en col·laboració amb l’ajuntament de Moncada tenen prevista la següent programació.

Leer más...

El Grup de Danses de Moncada celebra el 40 aniversari

wgala40dansesDIAZ.M/MARTÍNEZ.C

El pròxim 1 d'octubre a les 19 hores el grup de danses de Moncada celebra al Centre Cultural Blasco Ibáñez una actuació per commemorar el 40 aniversari de l’agrupació. El grup de danses local farà un recorregut de cadascuna de les dècades que componen les etapes al llarg dels quaranta anys que tenen de recorregut. Les entrades seran  gratuïtes fins que es complete el límit d'assistents.

El CAM segon premi en el certamen de bandes de Benimaclet

wCAM 2n premiM.ESTÉFANO/A.GARRIDO/P.NAVALÓN

El passat 17 de setembre es va celebrar a Benimaclet el Certamen Internacional de Bandes "poble de Benimaclet" on van participar diferents agrupacions de la província de València. El Centre Artístic Musical de Moncada era un dels participants.

Al certamen, que estava organitzat pels clavaris del Crist de Benimaclet, el CAM es va alçar amb el segon premi “gràcies a la participació i esforç dels seus components on es troba gent molt jove però molt madura i amb un nivell musical i humà”, segons han declarat al centre.

Leer más...