Jue10012020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

Jornada de Portes Obertes al Tòs Pelat

wtospelatL'Ajuntament de Moncada ha organitzat per al pròxim diumenge 26 de febrer una visita guiada al Tòs Pelat, dins la celebració de la I Jornada de Portes Obertes en este emplaçament històric. A les 11 hores tindrà lloc una passejada amb eixida des de l’Ermita i a les 12 s’iniciarà l’activitat al Jaciment.

Leer más...

Taller de narrativa a Sant Miquel des Reis

wreyes1El passat 17 de novembre els alumnes del primer i segon curs del cicle formatiu d’Electricitat-Electrònica visitaren el monestir de Sant Miguel dels Reis, amb motiu del quart centenari de la mort de l’autor del Quixot, Miguel de Cervantes Saavedra (Alcalá de Henares, 29 de setembre de 1547-Madrid, 22 d’abril de 1616).

wreyes2Ja a l’interior del claustre del convent, escoltaren unes paraules de boca del mateix Quixot, personatge caracteritzat per part d’un actor vestit de l’època. Allà ens va explicar com transcorria la història d’alguns dels passatges de l’obra cervantina i també de la vida del seu autor.

Leer más...

El Tierno participa en las Jornadas INFODA y Europass 2016

winfopassDEPARTAMENTO ELECTRICIDAD-ELECTRÓNICA

El pasado jueves día 3 de noviembre, dieron comienzo en el Salón de Plenos del Paraninfo de San Bernardo del Instituto de España (Madrid), las dos jornadas sobre los documentos Europass y su vinculación y sinergias entre otros expedientes del entorno educativo, formativoy laboral en el contexto europeo.

Leer más...

La Unión Musical y la Asociación de comerciantes de Moncada organizan el XI concierto Solidario el domingo 11 de diciembre

La “Asociación de Comerciantes de Moncada” y la “Unión Musical de Moncada” organizan el “XI CONCIERTO NOTAS SOLIDARIAS”, que se celebrará el domingo 11 de diciembre dwsolidari2016e 2016, a las 11:30 h. en el salón de actos del centro cultural “Blasco Ibáñez” de Moncada.

En el concierto participarán la Escuela de Danza “Coppelius” de Moncada, que nos deleitará con piezas de danza, baile moderno, ballet y clásica, bajo la dirección de Jesús Martínez y Blanca Molina y la Banda Sinfónica de la Unión Musical de Moncada, bajo la batuta de su director D. Vicent Roig Gimeno, que ofrecerá un concierto de música de cine.

Leer más...

La Unió Musical presenta “El alzheimer no puede con la música”

walzheimerORTÍ.B/SEVILLA.M

El pròxim dimecres 9 de novembre a les 18 h tindrà lloc la presentació d’aquest projecte en el saló de plens de l’Ajuntament de Moncada que constarà de una xerrada posterior a càrrec de Milagros Mendoza, coordinadora del Centre de Dia Elaia Moncada.

Leer más...