Lun09282020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura

El IES participa en las charlas de concienciación sobre el reciclaje

mediambientDurante las dos próximas jornadas los alumnos de primero de la ESO asistirán a unas charlas para concienciar sobre la necesidad de reciclar. La encargada de dar la charla ha sido la técnica de medioambiente del ayuntamiento de Moncada Eva Gibaja.

Leer más...

Una alumna de El Tierno guanya el concurs gràfic “Matechicas” organitzat per ESTALMAT

P. ALCAYDE i E. NAVAS

westalmat18 webEl jurat del concurs de Disseny Gràfic “Las matemáticas es cosa de chicas” organitzat per ESTALMAT CV, amb l'objectiu de fomentar les matemàtiques entre les xiquetes ha atorgat el premi al millor disseny a Paula Alcayde Peydro, alumna de 2n d'ESO de l'IES Enrique Tierno Galván de Moncada amb la fotografia següent: “Mi primera pasión”.

Amb la foto s’ha elaborat el cartell que anuncia les jornades en què participarà el professorat de matemàtiques a València els dies 2, 3 i 4 de març de 2018 en l’XI Seminari sobre activitats per estimular el talent precoç en matemàtiques i la XV Reunió Nacional del Projecte ESTALMAT, organitzat amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló.

Leer más...

La Unión de Moncada celebra Santa Cecilia

wsantaceciliaunioLa Unión de Moncada inició el sábado pasado, con el acto de inauguración oficial del curso escolar, los actos programados con motivo de las fiestas cecilieras. En el mismo se hizo la presentación del equipo educativo y se la entrega de instrumentos a los alumnos que inician sus estudios de enseñanzas elementales de música.

Leer más...

Se inaugura la exposición “Miradas en Moncada”

wexpofotoF.MONTERO

El dia 2 de febrero se inauguro en la sala de plenos del ayuntamiento de Moncada una exposición fotográfica de 60 imágenes representativas de la ciudad de Moncada.  Lugares como: la ermita de Santa Bárbara, la Creu de Quintana, la Reial Sequia, el Mercat vell, y el Tos Pelat entre otras imágenes, representan algunas de las zonas más turísticas y emblemáticas de la ciudad.

Leer más...

Lliurament dels Premis de literatura infantil i juvenil

samboriMoncada, 27 d’abril del 2017.- Moncada celebrarà el pròxim dimecres 3 de maig els Premis de literatura infantil i juvenil, un esdeveniment organitzat per  l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament amb el qual es motiva la creació literària en valencià entre els xiquets i xiquetes de la població.

Més de 200 alumnes de les escoles públiques Vicente Trenco, José M. Oltra i Blasco Ibáñez, de l’IES Tierno Galván i del col·legi Sant Josep, passaran pel Centre Cultural Blasco Ibáñez per a recollir un diploma i un detall per la participació en els premis. A més, l’Ajuntament repartirà entre els centres escolars col·laboradors alguns exemplars de l’edició del llibre recopilatori de tots els treballs presentats en esta edició.

Es tracta d’un certamen literari complementari al Sambori Comarcal, a través del qual l’Ajuntament de Moncada vol reconéixer la tasca creativa de l’alumnat de la ciutat i animar-los a continuar deixant volar la imaginació a través de l’escriptura de relats en valencià.