Vie03052021

Última actualizaciónJue, 04 Mar 2021 4pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat

Se inaugura nuevo parque infantil en Masías

 

wparquemasies 2El Ayuntamiento de Moncada a través del Plan Provincial de Obras y Servicios ha intervenido en algunos barrios de la ciudad con la finalidad de mejorar el entorno y sus calles. Cabe destacar que las obras se han ejecutado por personal desempleado del municipio que fue contratado por el consistorio a principios de julio.

Leer más...

Els treballadors de PEMSA continuen sense cobrar

PemsaEls treballadors del Centre Especial d’Ocupació  PEMSA han fet pública la situació econòmica que estan patint. Segons els treballadors, l’empresa els deu “el 40% d’una paga de gratificació del mes de març, a juny no cobraren la paga extra d’estiu, en agost només han cobrat el 50% del salari i finalment, no han rebut el salari del mes de setembre” i afegixen que “nosaltres anem tots els dies a treballar”.

Han manifestat que “llevamos ya mucho tiempo arrastrando esta insostenible situacion y ya no podemos aguantar mas”, asseguren que tenen dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques, per això s’han plantejat diferents accions per “exigir que se nos pague ya de una vez nuestro salarios”.

Pares i alumnes es manifesten pel transport escolar a Moncada

wtransportescolarIIPares, mares i alumnes dels col·legis Blasco Ibáñez i Trenco de Moncada es manifesten pels carrers de la població per reclamar el transport escolar. Equipats amb jupetins fluorescents i  al crit de “¡autobús, autobús!, queremos autobús” han parat a la porta de l’Ajuntament i han tallat el trànsit durant uns minuts, cosa que ha provocat una discussió entre els pares, la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Leer más...

AEMON reforça la seguretat al polígon Moncada III

wbarreresL’Associació Empresarial de Moncada (AEMON) ha procedit al tancament d’un nou accés irregular al polígon industrial Moncada III camp a través des d’un camí veïnal proper, detectat a principis d’agost per diverses empreses associades.En col·laboració amb la Policia Local de Moncada que ha autoritzat i supervisat aquesta actuació d’AEMON, s’ha procedit a tancar l’esmentat accés irregular mitjançant la instal·lació de barreres de formigó, amb la doble finalitat de millorar la seguretat de polígon i de prevenir possibles accidents de circulació vial.

 

Augmenta la partida per a ajudes al transport d’estudiants

wcentrejuvenil

Davant l’augment en la demanda per part dels estudiants, la Regidoria de Joventut ha invertit 10.000€ més per tal de poder ampliar en 70 les targetes assignades. D’aquesta manera, s’han concedit un total de 210 abonaments.

Leer más...

Després d’un lleu descens continua augmentant l’atur a Moncada

wAtur juliol-agostSegons les últimes dades sobre l’atur a Moncada, s’observa que Juliol continua la tendència de lleuger descens que s’havia iniciat al mes de juny. Així, en aquest mes van ser 21 persones les que van abandonar les files de l’atur, però, al mes d’agost s’ha recuperat el nivell del mes de maig, que se situava en 2637 aturats. Comparant les dades amb les del 2011, la variació anual per als mateixos mesos suposa  prop del 12% d’increment.

S’implanta el mini-punt net al Mercat Vell

wminipuntnet

El Mercat Municipal de Moncada ja compta amb un mini-punt net, un espai  on els ciutadans podran dipositar despeses com discs, mòbils, carregadors de mòbils, cartutxos de tinta i piles. Aquesta proposta es trobava dins de les millores que l’empresa adjudicatària SECOPSA va oferir per la contrata dels seus serveis un any enrrere. D’aquesta manera, els usuaris ja poden utilizar aquest servei que fomenta el reciclatge de productes catalogats com altament nocius per al medi ambient.

Medina no quiere más manifestaciones “sin permiso” por el transporte escolar

wtransportescolarEl alcalde de Moncada, Juan Jose Medida, convocó ayer dos reuniones una con las direcciones y otra con los responsables de las AMPAS de los centros afectados por la reducción del servicio de transporte escolar y ha advertido que "manifestarse sin permiso de Delegación de Gobierno acarrea consecuencias y que ha supuesto un peligro para viandantes y conductores transitar por la carretera a hora punta de la mañana”.

El alcalde exige a Educación que active de inmediato el autobús escolar que se solicitó a través de la Secretaría Autonómica tras la reunión mantenida el pasado 12 de septiembre.

Leer más...

Un hombre muere tras una explosión en el polígono industrial Moncada III

explota2El Ayuntamiento colocará banderas en media hasta en señal de duelo y guardará un minuto de silencio durante la celebración de los actos festivos que acontecerán a lo largo del día de hoy. La empresa, que se dedica al suministro de gases medicinales, ha sufrido el accidente mientras un camión cisterna realizaba tareas de descarga. La onda expansiva ha provocado cuantiosos daños materiales en fábricas y vehículos aledaños además de 8 heridos de carácter leve.

El fallecido, un hombre de 32 años, realizaba su última jornada laboral previa a las vacaciones que disfrutaba a partir del sábado.

La Asociacion empresarial AEMON ha expresado su consternación y su solidaridad con la familia.

Leer más...