Mié12122018

Última actualizaciónMié, 28 Nov 2018 12pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat

Los trabajadores de PEMSA cobrarán el 50 % de su salario este mes

pemsamanSegún ha manifestado el alcalde de Moncada Juan José Medina los trabajadores y trabajadoras de PEMSA y del Centro Especial de Empleo de Moncada “este mes vamos a poder pagar solamente el 50 % de la nómina”. Las dificultades económicas por las que atraviesa la empresa pública debido a la deuda que mantiene la Generalitat Valenciana se materializan en una falta de liquidez que impide el pago a sus empleados.

Leer más...

El deute amb les farmàcies de Moncada supera els 3 milions d’euros

wfarmaciaA partir del 5 de novembre les farmàcies de Moncada començaren una vaga indefinida. Les farmàcies han tancat i s’han deixat uns serveis mínims del 33%, això implica establir uns torns en què dos de cada tres farmàcies de la població estan tancades al llarg de la setmana, els dissabtes obren totes i el diumenge obri aquella que està de guàrdia.

Leer más...

Crits de “vaga, vaga, vaga!” a les portes de l’Ajuntament de Moncada

whuelgageneralAquest matí a les 9:00 hores, un piquet informatiu format per funcionaris municipals en vaga i membres de la Plataforma d’aturats de Moncada, es reunien a la porta de l’Ajuntament per mostrar el descontent amb les polítiques que s’estan duent a terme i amb els crits de “Vaga!, vaga!” cridant a la gent a participar en aquesta jornada de Vaga General i a la manifestació que tindrà lloc hui a les 18:30 hores a València.

Leer más...

Concentració del Col·lectiu de Dones de Moncada contra la violència de gènere

simbolo mujerEn consonància amb la commemoració Dia Internacional contra la violència cap a les dones, el Col·lectiu de Dones de Moncada ha convocat una concentració el dia 25 al parc de la Mediterrània a les 12:00 del matí per posar de manifest el seu rebuig cap a actituds d’abús i violència contra les dones. Aquestes concentracions tenen lloc els últims diumenges del mes i en aquesta ocasió sota el lema “esborrar el cercle per una vida sense violència per a les dones” es duran a terme diferents intervencions per denunciar aquest xacra social.

Leer más...

L’atur augmenta a Moncada al mes d’octubre

wAtur octubreEn el mes d’octubre l’atur a Moncada ha augmentat en un total de 23 persones respecte del mes anterior,així, de 2.634 persones ha passat a 2.657. Aquesta línia ascendent coincidix amb la comarca de l’horta Nord on les xifres també s’han vist incrementades en 25 persones, passant així de 24.545  a 24.570 aturats, un augment que majoritàriament s’ha produït amb les xifres de Moncada.

Leer más...

Moncada remodelará el Barrio del Pilar y San Isidro de Benagéber

wsanisidroEl Ayuntamiento de Moncada, a través del Plan de Núcleos de la Diputación de Valencia y en su apuesta por mejorar los barrios de la ciudad ha previsto una serie de actuaciones en el Barrio del Pilar y en San Isidro de Benagéber. Se trata de unas intervenciones que comenzarán a finales de año para prolongarse durante tres meses y que se traducen en mejoras de los servicios al ciudadano.

Leer más...

El col·lector que es va tancar en fals està trencat

clivella2El paviment de la Senda de Borbotó i el Camí Fondo de Benifaraig presenta una clivella considerable, cosa que pot dificultar el trànsit a què se sotmet aquesta zona diàriament. Aquest tram es va asfaltar fa 9 mesos per tal de fer la zona transitable, ja que estava inutilitzada durant molt de temps a causa de les obres que s’havien de dur a terme per executar dos col·lectors pluvials. (Veure video)

Leer más...

AEMON instala dos carteles directorios en el polígono industrial Moncada I

wDirectorio Calle Cádiz Polígono Moncada1La Asociación Empresarial de Moncada (AEMON) ha instalado recientemente dos carteles directorios en el polígono industrial Moncada I, ubicados en los principales accesos a este polígono. En estos carteles de grandes dimensiones se enumeran todas las empresas ubicadas en el polígono, referenciadas en un amplio mapa para su fácil y rápida localización.

Leer más...

Una avería deja bloqueados los pasos a nivel de Moncada

pasonivel3Moncada, 26 de octubre de 2012. Los pasos a nivel permanecieron bloqueados durante varias horas de la mañana del pasado viernes. Las barreras no subían y los vehículos no podían cruzar las vías para acceder o salir de la ciudad. El autobús que realiza la ruta de transporte del IES Enrique Tierno Galván no pudo acceder hasta el instituto para recoger a los alumnos que tuvieron que desplazarse andando y cruzar la vía para poder subir al autobús.

Leer más...