Sáb07212018

Última actualizaciónVie, 29 Jun 2018 1pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat

Els treballadors de PEMSA denuncien que no han cobrat a desembre

L’Ajuntament ha avançat el 30% per de la nòmina del mes de desembre

pemsaEls treballadors de PEMSA s’han quedat un altre mes sense cobrar les nòmines. Després de les últimes notícies provinents de fonts municipals, en què s’assegurava la realització d’una transferència de crèdit per poder abonar el pagament del mes de desembre, els treballadors es van sorprendre quan l’única cosa que van percebre va ser el 50% del salari que tenien pendent del mes de novembre i que la transferència rebuda no arribava per a més.

Leer más...

Moncada celebra la tradicional cavalcada de Reis

cavalcada 2013El dia 5 de gener es va celebrar a Moncada la tradicional cavalcada de reis. Ses majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar van passejar en les seues carrosses per tota la ciutat repartint caramels i joguets entre la gran quantitat de xiquets i adults que assistiren. (Veure vídeo).

El seguici reial va estar acompanyat per diferents associacions del poble, els membres de les quals van desfilar disfressats i d’aquesta manera van col·laborar “en conseguir la sonrisa y la ilusión de tantos niños” segons va afirmar l’alcalde de la població Juan José Medina.

Leer más...

Los trabajadores de PEMSA cobrarán el 50 % de su salario este mes

pemsamanSegún ha manifestado el alcalde de Moncada Juan José Medina los trabajadores y trabajadoras de PEMSA y del Centro Especial de Empleo de Moncada “este mes vamos a poder pagar solamente el 50 % de la nómina”. Las dificultades económicas por las que atraviesa la empresa pública debido a la deuda que mantiene la Generalitat Valenciana se materializan en una falta de liquidez que impide el pago a sus empleados.

Leer más...

L’ACM fomenta la campanya nadalenca amb un trenet i els Reis Mags

Trenet nadalL’Associació de Comerciants de Moncada ha volgut incentivar la campanya nadalenca amb activitats lúdiques per als ciutadans de la població. Un any més es va posar en marxa el trenet nadalenc, que permetia als veïns fer una amena volta pel poble i que resultava debades si presentaven els tiquets que els havien donat per comprar en comerços de la localitat.(Veure vídeo)

Leer más...

El deute amb les farmàcies de Moncada supera els 3 milions d’euros

wfarmaciaA partir del 5 de novembre les farmàcies de Moncada començaren una vaga indefinida. Les farmàcies han tancat i s’han deixat uns serveis mínims del 33%, això implica establir uns torns en què dos de cada tres farmàcies de la població estan tancades al llarg de la setmana, els dissabtes obren totes i el diumenge obri aquella que està de guàrdia.

Leer más...

El Mercat celebra su segundo aniversario

DSC06648Con motivo de las celebraciones del segundo aniversario del Mercat en Moncada y en el marco de la campaña navideña, ayer tuvo lugar la entrega de premios a los clientes que durante estos días han realizado sus compras en los puestos.

Para comenzar con las celebraciones, los más pequeños pudieron visitar durante toda la mañana a los pajes reales que atendieron las peticiones de los niños desde el Mercat. Para continuar, a media tarde el presidente de la Asociación de Comerciantes del Mercado junto al concejal del área se encargaron de realizar el sorteo y posterior entrega de premios consistentes en quince premios de 115€ para gastar en los puestos del mercado.

Leer más...

Concentració del Col·lectiu de Dones de Moncada contra la violència de gènere

simbolo mujerEn consonància amb la commemoració Dia Internacional contra la violència cap a les dones, el Col·lectiu de Dones de Moncada ha convocat una concentració el dia 25 al parc de la Mediterrània a les 12:00 del matí per posar de manifest el seu rebuig cap a actituds d’abús i violència contra les dones. Aquestes concentracions tenen lloc els últims diumenges del mes i en aquesta ocasió sota el lema “esborrar el cercle per una vida sense violència per a les dones” es duran a terme diferents intervencions per denunciar aquest xacra social.

Leer más...

Reportaje sobre la recogida de poda en Masías

podaaReporteros de El tierno realizan un reportaje sobre el sistema de recogida de poda en Moncada, concretamente en Masías, por ser la zona de mayor acumulación.

Las preguntas del Sr Agustín Sales del grupo socialista sobre si se recoge con la debida frecuencia o no se repiten desde hace varios plenos. Es precisamente en el pleno del 31 de octubre donde se produce un intenso debate en el que el Sr. Sales presentó unas fotografías. A partir de aquí la oposición y el equipo de gobierno municipal tienen diferentes interpretaciones sobre el mismo hecho.

Leer más...

Moncada remodelará el Barrio del Pilar y San Isidro de Benagéber

wsanisidroEl Ayuntamiento de Moncada, a través del Plan de Núcleos de la Diputación de Valencia y en su apuesta por mejorar los barrios de la ciudad ha previsto una serie de actuaciones en el Barrio del Pilar y en San Isidro de Benagéber. Se trata de unas intervenciones que comenzarán a finales de año para prolongarse durante tres meses y que se traducen en mejoras de los servicios al ciudadano.

Leer más...