Sáb05302020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat L’IES reconegut pel treball en la prevenció de la violència de gènere

L’IES reconegut pel treball en la prevenció de la violència de gènere

25 nov 18

DE LA ENCARNACIÓN. A/VILA.A

El dia 20 de novembre van començar els actes que des de l’ajuntament es duran a terme al llarg de tota la setmana amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona.L’acte inaugural va ser presidit per l'alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, i la regidora d’igualtat, Feli Bondia. Després dels seus parlaments es va passar a reconèixer a les entitats i persones que treballen per la prevenció de la violència de gènere. D’una banda les agrupacions de dones: Tyrius, Dones per la Igualtat i el Col·lectiu de dones feministes de Montcada i d’altra, el sector educatiu on va acudir un representant de cadascun dels centres de la població, i entre el quals estava l’IES. Posteriorment, tingué lloc la ponència de Maria Luisa Moltó, Directora de la Càtedra d’Economia Feminista, sota el no “La dependència econòmica com a factor de risc en la violència de gènere”. L’acte va concloure amb la intervenció del Delegat de Govern, Juan Carlos Fulgencio.

 Hui està previst el lliurament de premis del V certamen de narrativa breu per a l'eradicació de la violència de gènere. El dissabte 24 a les 17 hores hi haurà una taula redona al Conservatori Municipal sota el nom “Prevenció de la violència de gènere, una mirada local” i posteriorment es farà una batukada a les 18 hores que eixirà des del Conservatori.

La setmana finalitzarà amb una concentració a la Mediterrània a les 10 hores convocada pel col·lectiu de dones feministes i posteriorment, es traslladaran a València a la manifestació que està convocada a les 12 hores.