Lun05252020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat L’Associació de Comerciants inicia la campanya “l’arbre del comerç”

L’Associació de Comerciants inicia la campanya “l’arbre del comerç”

warbremercat

Com ve sent habitual en els últims anys, des d'Ajuntament de Moncada- AFIC es realitzen vinils que es col·loquen en les dos tanques publicitàries (avinguda Ferran el Catòlic i Plaça Josefina Caballer) de la població per fomentar la compra local, col·laborant amb les associacions de comerciants del municipi, en la difusió d'este missatge.

Des de dilluns passat a la vesprada ja està exposada la campanya que ens acompanyarà durant 2017/2018, desenvolupada per AFIC i amb participació tant d'ACM com de Mercat Moncada.

Davall el hastag #ambtuhosomtot, se simbolitza a l'arbre del comerç de Moncada, un arbre que et protegix del sol, del vent i de la pluja, que dóna vida a la ciutat, que alegra el nostre paisatge urbà. Però l'arbre cal cuidar-ho, realitzant les compres en el nostre municipi.

Les dos associacions són les branques que vertebren l'arbre i sustenten les diferents fulles que són els productes i serveis que poden comprar a Moncada. En el cartell s'anuncien els perfils de Facebook d'ambdós associacions i les webs comprarenmoncada.es i moncada.portaldelcomerciante.com