Lun10262020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat El Tierno presenta el repte “Tota pedra fa sentir”

El Tierno presenta el repte “Tota pedra fa sentir”

wpedres

L’IES Tierno Galván presenta a la Comunitat educativa el repte “Tota pedra fa sentir”. El centre vol aconseguir pintar les pedres instal·lades en una zona del pati de “quasi mil metres quadrats”. Aquest és un dels tres reptes que presentà el projecte que lidera Ferran Adrià dins de la Fundació Telefónica. Un dels elements de difusió és el vídeo. (Veure vídeo).

“Tota pedra fa sentir” està pensat com un repte a mig termini i és el segon de la trilogia de reptes a curt, mig i llarg termini que s’ha plantejat el centre per a ser seleccionat pel comité d’experts de la Fundació. Segons explica el director del centre, Manuel Garcia, “lo importante es el proceso, las innovaciones que tenemos que incorporar y la metodología de la creatividad que queremos incorporar en el centro. Lo que esperamos que salga de aquí no es algo cerrado, sino una vía dinámica y abierta a lo que cada profesor quiera aplicar en el aula”.

“Confiem en l’equip de ElBullilab per a què ens done ferramentes per a transformar la forma d’ensenyar i aprendre a través de la creativitat i la innovació”, explica Araceli Rodríguez, vicedirectora i coautora del projecte.

Les tres línies proposades per l’IES recorren tres eixos temàtics: la força de la paraula, la força del color i la força de l’espai. “Tota pedra fa sentir” s’emmarca dins de la força del color.