Lun05202019

Última actualizaciónJue, 04 Abr 2019 11am

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat La Màgia del feminisme arriba a l'Escola d'Adults

La Màgia del feminisme arriba a l'Escola d'Adults

wtallerigualdat

A. COMPANY/A.SORIANO

El dia 3 de novembre a l'EPA (Escola Per a Adults) es va celebrar un taller  per impulsar la igualtat entre sexes. L'activitat estava coordinada i dirigida per la tècnica d'igualtat  Trini Moreno, que al llarg de la sessió va proposar als cinquanta alumnes que hi assistiren la reflexió i el debat al respecte dels rols sexuals entre altres coses.

A l'acte també van assistir els regidors de Serveis Socials, Manolo Garcia i Feli Buendia, així com la directora de l'EPA junt a la resta dels docents.

"La màgia del feminisme" és un taller molt dinàmic i ple de recursos audiovisuals d'actualitat. Això afavorix que l'alumnat puga obrir més fàcilment els ulls per veure amb "ulleres de gènere" moltes de les situacions que ens envolten i siga capaç de fer màgia per a fer visible allò que, fins aleshores, semblava invisible, com són les desigualtats de gènere i els micromasclismes,entre altres coses. A més a més, "s'intenta llevar tota la càrrega negativa que el masclisme ha imposat al terme feminisme, perquè és de justícia social i perquè és necessari per acabar amb tota la violència cap a les dones", va declarar Moreno.