Vie03222019

Última actualizaciónVie, 01 Mar 2019 9am

Back Está aquí: Inicio Cultura Noticies Cultura El Tierno continua amb l'estudi dels 16 edificis més emblemàtics de Moncada

El Tierno continua amb l'estudi dels 16 edificis més emblemàtics de Moncada

wmariacorreus

La sèrie continua amb la gravació de la casa situada al carrer de les barreres, 28. També coneguda com a casa de l’antic Correus.

Els alumnes de 2n i 3r de l’ESO han iniciat un recorregut per alguns dels edificis més emblemàtics de Moncada. Progressivament, cada alumne anirà presentant d’una manera original els edificis amb la voluntat que els veïnat de la població puga conèixer de manera més propera l’entorn que l’envolta. (Veure vídeo).

 El següent edifici de la sèrie és la casa de l’antic Correus, situada al carrer de les barreres 28. Es tracta d’una casa senyorial barroca del s.XVIII destinada a la residència d’esplai d’una família benestant.

Cal dir que per fer aquest passeig s’ha obtingut la informació del llibret que l’IES Tierno Galván i el Centre Concertat Sant Jaume Apòstol van confeccionar comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncada i la Coordinadora pel valencià de l’Horta Nord amb motiu de la XVIII Trobada d’Escoles en valencià, que va tindre lloc a Moncada al 2005.