Jue03212019

Última actualizaciónVie, 01 Mar 2019 9am

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat La Conselleria deixa al CP Cremona d'Alaquàs sense Educació Infantil

La Conselleria deixa al CP Cremona d'Alaquàs sense Educació Infantil

wcremon

El passat divendres 6 de juny, va tindre lloc una xerrada de la plataforma "Tots som Cremona" a la qual van intervindre representants de mares i pares del col·legi públic d'Alaquàs i Vicent Conejero, portaveu de EUPV de Montcada.

La Conselleria d'Educació ha decidit suprimir les unitats d'infantil amb que compta el centre, cosa que impossibilita matricular-se els xiquets que ja compten amb alumnes al centre.(Veure vídeo)

 

Una de les representants de la plataforma afirmà que "portem ja 8 anys en barracons, la qual cosa suposa un gran increment de diners, i amb aquests podien haver construït el nostre col·legi més un altre. Som víctimes de la política del govern valencià".

Els pares i mares del centre s'han van decidir tancar-se al centre com a mesura de pressió per a què Conselleria modifique la seua decisió. Després d’haver transcorregut més d’un més la lluita continua.