Lun05252020

Última actualizaciónVie, 03 Abr 2020 12pm

Back Está aquí: Inicio Moncada Noticies Moncada Localitat Els treballadors de PEMSA denuncien que no han cobrat a desembre

Els treballadors de PEMSA denuncien que no han cobrat a desembre

pemsa

L’Ajuntament ha avançat el 30% per de la nòmina del mes de desembre

Els treballadors de PEMSA s’han quedat un altre mes sense cobrar les nòmines. Després de les últimes notícies provinents de fonts municipals, en què s’assegurava la realització d’una transferència de crèdit per poder abonar el pagament del mes de desembre, els treballadors es van sorprendre quan l’única cosa que van percebre va ser el 50% del salari que tenien pendent del mes de novembre i que la transferència rebuda no arribava per a més.

 

La primera setmana de gener s’han realitzat diferents reunions amb el sindicats i el comitè d’empresa per manifestar la seua disconformitat amb la situació de l’empresa. Així, el comitè d’empresa ha manifestat “han dado por finiquitado el acuerdo alcanzado en marzo con el Ayuntamiento ya que no se han cumplido los pagos”. Asseguren que “les deben las dos pagas extras de junio y diciembre, además de las mensualidades de agosto y diciembre del 2012”.

L’Ajuntament ha avançat el 30% de la nòmina de desembre tot i això els treballadors no descarten mesures de protesta, de fet han barallat la possibilitat de realitzar una manifestació a la localitat i fins i tot, una tancada a l’empresa “davant una situación que resulta insostenible”.